Oljarna Pečarič

Oljarna Pečarič je družinsko podjetje z večletno tradicijo, izkušnjami in znanjem pridelave ekoloških olj. Izdelujejo kvalitetna hladno stiskana, nerafinirana in nefiltrirana olja.

Iz lastnih nasadov, ki so jih zasadili leta 1990, pridelujejo surovine za izdelavo ekoloških olj, katerih imajo tudi največ v svoji ponudbi.

Oljarna, ki združuje tradicijo in tehnologijo

Družinsko podjetje je začelo s pridelavo in prodajo olj že leta 1937. Pričeli so z izdelavo orehovega olja, ki se je uporabljalo za svetila. Orehova jedrca so stikali kar v stiskalnici za grozdje, saj drugega pri domačiji niso imeli. Zaslužek so neprestano vračali v modernizacijo kmetije. Tako imajo danes izredno moderno oljarno v kateri izdelujejo že kar 22 različnih olj.

Oljarna Pečarič

Oljarna Pečarič izdeluje več kot 22 različnih ekoloških olj, semen, čokolad, sokov in ostalih izdelkov.

Vodene degustacije v oljarni

Oljarna Pečarič poleg vrhunskih olj ponuja tudi degustacije in dogodke za skupine. Čudovita lesena dvorana, v kateri se voden ogled kmetije zaključi z degustacijo, vas bo očarala. Pri upravljanju domačije sodeluje vsa družina, katero boste ob obisku Oljarne Pečarič imeli možnost tudi spoznati.

Velika ponudba ekoloških olj

Iz plodov lastne pridelave pridno izdelujejo hladno stiskana ekološka in druga olja. Trenutno v oljarni izdelajo že 22 vrst hladno stiskanih olj. Oljarna Pečarič ima samostojno proizvodnjo, ki je oskrbljena z najsodobnejšo tehnologijo, s katero pridobivajo vrhunska olja iz suhih jedrc. Celotna družina moči združi tako pri čiščenju nasada, pobiranju plodov, sušenju jedrc kakor tudi pri pridelavi in stiskanju olj.

Oljarna Pečarič poleg olj ponuja tudi različne vrste oreščkov, čokolad in semen. Pred vami je ponujen izbor široke ponudbe izdelkov, ki jih glede na njihove lastnosti lahko uporabljate tako za prehrambene namene kot tudi za nego telesa.

Prikazovanje 1–20 od 28 rezultatov