KDO SMO

Smo spletna trgovina s celostno ponudbo več kot 400-tih belokranjskih izdelkov naših lokalnih ponudnikov. Kulinarika, umetnostna obrt in ter destinacija – vse iz Bele krajine na enem mestu.

 

KAJ DELAMO IN NAŠ NAMEN

Z izbranimi belokranjskimi izdelki ohranjamo tradicijo rokodelstva v Beli krajini, predstavljamo značilno kulinariko in predstavljamo sodobne interpretacije dobro znane etnološke dediščine Bele krajine. Promoviramo belokranjske ponudnike in njihove izdelke, ter spodbujamo lokalno samooskrbo. Oglejte si bogato ponudbo v naši spletni trgovini.

 

IDEJA IN NAŠA VIZIJA

Naša vizija je bila ponuditi lokalne izdelke vseh treh občin na enem mestu, ki bo prvič dostopna celotni Sloveniji. Med lokalnimi ponudniki smo namreč zaznali pomanjkanje digitalnih veščin za omogočanje spletne prodaje. Poleg pomanjkanja digitalnih veščin je za Belo krajino značilno tudi razpršenost ponudnikov. Kar pomeni, da je ključno tudi to, da smo razpršene Belokranjske ponudnike zbrali na enem mestu.

ZGODOVINA

Začetki spletne trgovine segajo v leto 2018. To je prva in edina spletna trgovina, ki ima na enem mestu zbrane vse belokranjske izdelke. Seveda iz dneva v dan skrbno izbiramo in izpopolnjujemo našo ponudbo kakovostnih in unikatih izdelkov, ker vam želimo ponuditi le najboljše iz Bele krajine.

 

VREDNOTE

Naša največja vrednota je širjenje identitete Bele krajine skozi široko paleto različnih izdelkov.
Torej, ne gre zgolj za izdelke avtohtone umetnostne obrti in ljudskega izročila, temveč zajema celoten spekter izdelkov, ki so povezani z Belo krajino. Želimo tudi spodbuditi višjo stopnjo lokalne samooskrbe, ter omogočiti širši javnosti iz celotne Slovenije lažji dostop do domačih izdelkov iz Bele krajine.

PONUDBA

Naša ponudba zajema širok spekter lokalnih belokranjskih izdelkov, kot so: oblačila in obutev, ter modni dodatki, knjige, vstopnice, predmeti za dom, ki vsi bazirajo na identiteti Bele krajine.
Še posebej smo ponosni na bogato zbirko belokranjskih vin in piv prve slovenske kraft pivovarne.

 

POSLOVNA DARILA

Belokranjski izdelki so lahko odlično poslovno darilo, saj v sebi nosijo identiteto, so kreativni in predvsem unikatni. Kakor se vi od konkurence ločite zaradi kakovostne in zanesljive storitve, se lahko od sedaj naprej ločite tudi po premišljenih poslovnih darilih spletne trgovine belokranjski-izdelki.si.

 

NISMO SAMO SPLETNA TRGOVINA

Belokranjski izdelki niso vse kar naše spletišče ponuja. Vsebuje namreč tudi različne ideje za izlet, doživetja, prenočišča in restavracije, ter bloge z raznimi tematikami.

EKIPA

Mateja

Štarkel

Tomaž

Aupič

Sebastjan

Štarkel

Darjan

Zlobec

KONTAKT

Belokranjski-izdelki.si

Naslov:
Belokranjska cesta 36, 8340 Črnomelj

Telefon: 040 398 528
Mail: info@belokranjski-izdelki.si

SLEDITE NAM

Facebook

EKIPA

Mateja

Štarkel

Tomaž

Aupič

Sebastjan

Štarkel

Darjan

Zlobec

Jure

Grašak

KONTAKT

Belokranjski-izdelki.si

Naslov:
Belokranjska cesta 36, 8340 Črnomelj

Telefon: 040 398 528
Mail: info@belokranjski-izdelki.si

SLEDITE NAM

Facebook