KDO SMO

Smo spletna trgovina s celostno ponudbo več kot 450-tih belokranjskih izdelkov naših lokalnih ponudnikov. Kulinarika, umetnostna obrt in ter turistična destinacija – vse iz Bele krajine na enem mestu.

KAJ DELAMO IN NAŠ NAMEN

Z izbranimi belokranjskimi izdelki ohranjamo tradicijo rokodelstva v Beli krajini, predstavljamo značilno kulinariko in predstavljamo sodobne interpretacije dobro znane etnološke dediščine Bele krajine. Promoviramo belokranjske ponudnike in njihove izdelke, ter spodbujamo lokalno samooskrbo. Oglejte si bogato ponudbo v spletni trgovini.

IDEJA IN NAŠA VIZIJA

Naša vizija je ponuditi lokalne izdelke vseh treh belokranjskih občin na enem mestu, ki bo prvič dostopna celotni Sloveniji. Med lokalnimi ponudniki smo namreč zaznali pomanjkanje digitalnih veščin za omogočanje spletne prodaje. Poleg pomanjkanja digitalnih veščin je za Belo krajino značilno tudi razpršenost ponudnikov. Kar pomeni, da je ključno tudi to, da smo razpršene Belokranjske ponudnike zbrali na enem mestu.

Belokranjski izdelki na stojnici
Predstavitev Belokranjski izdelkov na stojnici v Krajinskem parku Kolpa v Adlešičih leta 2021.

PONUDBA

Naša ponudba zajema širok spekter lokalnih belokranjskih izdelkov, kot so: oblačila in obutev, ter modni dodatki, knjige, vstopnice, predmeti za dom, ki vsi bazirajo na identiteti Bele krajine.

Še posebej smo ponosni na bogato zbirko belokranjskih vin in piv prve slovenske kraft pivovarne.

POSLOVNA DARILA

Belokranjski izdelki so lahko odlično poslovno darilo, saj v sebi nosijo identiteto, so kreativni in predvsem unikatni. Kakor se vi od konkurence ločite zaradi kakovostne in zanesljive storitve, se lahko od sedaj naprej ločite tudi po premišljenih poslovnih darilih spletne trgovine belokranjski-izdelki.si.

Majica sLOVEtno

OBRAZI ZA PROJEKTOM

Projekt Belokranjski izdelki, ni le spletna stran, spletna trgovina, brezimenska organizacija. Belokranjski izdelki smo ljudje! Skozi čas je med našimi vrstami stalo več belokranjskih podjetnikov in študentov.

Darjan Zlobec

direktor, marketing in operativa

Tomaž Aupič

soustanovitelj, prodaja in marketing


Še nekaj oseb, ki so bili v preteklosti izredno pomemben del ekipe Belokranjski izdelki.

Sebastjan Štarkel, Starkmat s.p.

Sebastjan Štarkel

Mateja Štarkel, Starkmat s.p.

Mateja Štarkel

Jure Grašak

Tomaž Starašinič

Tomaž Starašinič


Belokranjski izdelki

Naslov:
Belokranjska cesta 36, 8340 Črnomelj (pisarna)

Telefon:
040 891 508
E-naslov:
info@belokranjski-izdelki.si

SLEDITE NAM
Facebook Instagram