EKO lešnikovo olje | Oljarna Pečarič
10,00 18,00 

EKO lešnikovo olje | Oljarna Pečarič

10,00 18,00 

Hladno stiskano eko lešnikovo olje spodbuja in obnavlja kožo. Olje je priporočljivo uporabljati za nego telesa in obraza saj zadržuje vlago zožuje krvne kapilare in ohranja kožo zdravo. Eko lešnikovo olje ohranja in deluje pozitivno na vneto, aknasto, utrujeno in suho kožo. Olje lešnika pozitivno vpliva na črevesno prebavo v prehrani in tako blagodejno vpliva na prebavo starejših ljudi, nosečnicah in diabetikih. Z oljem  blažimo razdraženo otroško kožo pleničnih izpuščajev, suhe akne in ekcem.

Belokranjsko

Izdelek je pridobil certifikat Belokranjsko

Preberite več o kolektivni blagovni znamki Bele krajine.

Kategorije: , , Šifra: Ni na voljo Oznake: Ponudnik:

Opis

Lešnikovo olje spada med najbolj dragocena olja. Čeprav je lahko tudi užitno, se v kulinariki redkeje uporablja prav zaradi precej visoke cene. Zato pa je toliko pripravnejše za kozmetične proizvode. Vsebuje namreč veliko koristnih maščobnih kislin, ki so kot nalašč za nego kože in las.

Poleg tega pa v njem najdemo tudi pomembne minerale, kot so na primer kalij, kalcij in magnezij. Lešnikovo olje uvrščamo tudi med olja z najvišjo vsebnostjo flavonoidov – pomembne skupine antioksidantov.

Hladno stiskano eko lešnikovo olje je aromatično jedilno olje z velikim deležem okrog 80 odstotkov enkrat nenasičene oleinske kisline vseh maščobnih kislin. Oleinska kislina je antiaterogena kar pomeni, da preprečuje nastanek kardiovaskularnih bolezni. Eko lešnikovo olje zaradi svoje celovitosti pomaga izravnati pomankanje in uravnava presnovo. Zaradi boljše presnove se sestavine hrane boljše izkoristijo s tem pa se v telesu nabira manj odvečnih maščob.

Eko lešnikovo olje spodbuja in obnavlja kožo. Olje je priporočljivo uporabljati za nego telesa in obraza saj zadržuje vlago zožuje krvne kapilare in ohranja kožo zdravo. Eko lešnikovo olje ohranja in deluje pozitivno na vneto, aknasto, utrujeno in suho kožo. Olje lešnika pozitivno vpliva na črevesno prebavo v prehrani in tako blagodejno vpliva na prebavo starejših ljudi, nosečnicah in diabetikih. Z oljem  blažimo razdraženo otroško kožo pleničnih izpuščajev, suhe akne in ekcem. Za boljše delovanje prebave zaužijemo eko lešnikovo olje, trikrat na dan po eno čajno žličko.

Jedilno nerafinirano in nefiltrirano eko lešnikovo olje, pridelano iz suhih lešnikovih jedrc iz ekološke pridelave. Lešnikovo olje vsebuje 60 odstotkov maščob, 13 beljakovin, 10 odstotkov sladkorja, vitamine skupine B (B1, B6) in E, rudninsko bogastvo, kalija in kalcija, fosfor, magnezij in železo. Eko lešnikovo olje vsebuje tudi manjšo količino mikroelementov selena, stroncij, bor in molibden. Vsebuje alergen: lešnik. 100% naravno in hladno stiskano olje.

Dodatne informacije

Količina

100ml, 250ml

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
T
Tina KASTELIC

EKO lešnikovo olje | Oljarna Pečarič

D
Dušanka
Odlično lešnikovo olje

Res zelo kvalitetno olje, priporočam!

Dušanka,

hvala za vaše priporočilo!

Hvala za nakup in lep pozdrav,
Ekipa Belokranjski izdelki