EKO seme pegastega badlja, 500g | Oljarna Pečarič
15,00  Dodaj v košarico

EKO seme pegastega badlja, 500g | Oljarna Pečarič

15,00 

Pegasti badelj čisti jetra, jih obnavlja in jim pomaga pri delovanju. Uporablja se za zdravljenje raka na jetrih in kot preventivno sredstvo za preprečitev njegovega nastanka. Pomaga pri zdravljenju in preprečevanju žolčnih kamnov, znižuje holesterol, uporaben pa je tudi za lajšanje prebavnih motenj in spodbujanje menstruacije. Lajša tudi luskavico ter hemeroide. Pegasti badelj pomaga jetrom obdelati hormon estrogen, s čimer pozitivno vpliva tudi na neplodnost.

Slika je simbolična.

Manj kot 5 kosov na zalogi.

Opis

Eko seme pegastega badelja je ekološko pridelano in ščiti in regenerira vaša jetra. Pegasti badelj vsebuje silimarin kateri razstruplja ter blagodejno in učinkovito vpliva na vaša jetra. Eko seme pegastega badelja lahko uživate vsak dan v obliki čaja ga pripravite tako, da eno čajno žličko poparite  z 3 dcl vroče vode. Pustite stati 10 minut in nato ga precedite ter še toplega zaužijte. Čaj si pripravite vsakič svežega. Eko seme pegastega badlja so izvrstna kot samostojna jed, semena lahko uživamo tudi surova potrosimo jih po solati, kosmičih, jogurtu, ali drugih pripravljenih jedeh.

Eko seme pegastega badelja ščiti naša jetra, ki so del prebavil in hkrati naš najpomembnejši organ, nanje vplivajo dejavniki, ki jih vnesemo v svoje telo hrana, pijača, zdravila. Jetra so zato velikokrat preobremenjena in ne morejo normalno opravljati svojih funkcij, zaradi česa lahko trpi naše zdravje. Zato je pomembno da svoje telo redno razstrupljamo. Pegasti badelj ima lahko odvajalni učinek, znižuje nivo sladkorja v krvi in holesterola pri bolnikih z diabetesom tipa 2, kar pomeni tudi, da varuje pred kardiovaskularnimi boleznimi.

Dodatne informacije

Količina

250g, 500g, 1000g

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Customer Reviews

Based on 49 reviews
86%
(42)
6%
(3)
2%
(1)
0%
(0)
6%
(3)
N
Nataša Ključarič
Nataša

kakovostno seme

A
Alenka Remžgar

Odlično!

M
M.G.
Odlično

Zelo dobro....zanima me ali se lahko uporablja tudi po preteku roka uporabe? Ni strupeno?

Z
ZDENKA KURET
Pohvala.

EKO semena pegastega badlja v jogurtu redno uporabljam.

T
Tomaž Ulčakar

EKO seme pegastega badlja | Oljarna Pečarič

N
Nataša Merzelj

EKO seme pegastega badlja | Oljarna Pečarič

M
Marjana
Pegasti badelj

Zelo zadovoljna z semeni ,semena so čista in priporočam vsem.

A
Andrej Kunič

EKO seme pegastega badlja | Oljarna Pečarič

k
karmen strelec

EKO seme pegastega badlja | Oljarna Pečarič

s
saša simčič

Odlično.