EKO seme pegastega badlja | Oljarna Pečarič
8,0018,50

EKO seme pegastega badlja | Oljarna Pečarič

8,0018,50

Pegasti badelj čisti jetra, jih obnavlja in jim pomaga pri delovanju. Uporablja se za zdravljenje raka na jetrih in kot preventivno sredstvo za preprečitev njegovega nastanka. Pomaga pri zdravljenju in preprečevanju žolčnih kamnov, znižuje holesterol, uporaben pa je tudi za lajšanje prebavnih motenj in spodbujanje menstruacije. Lajša tudi luskavico ter hemeroide. Pegasti badelj pomaga jetrom obdelati hormon estrogen, s čimer pozitivno vpliva tudi na neplodnost.

Počisti
Kategorije: , , SKU: OP-005 Oznaki:

Opis

Eko seme pegastega badelja je ekološko pridelano in ščiti in regenerira vaša jetra. Pegasti badelj vsebuje silimarin kateri razstruplja ter blagodejno in učinkovito vpliva na vaša jetra. Eko seme pegastega badelja lahko uživate vsak dan v obliki čaja ga pripravite tako, da eno čajno žličko poparite  z 3 dcl vroče vode. Pustite stati 10 minut in nato ga precedite ter še toplega zaužijte. Čaj si pripravite vsakič svežega. Eko seme pegastega badlja so izvrstna kot samostojna jed, semena lahko uživamo tudi surova potrosimo jih po solati, kosmičih, jogurtu, ali drugih pripravljenih jedeh.

Eko seme pegastega badelja ščiti naša jetra, ki so del prebavil in hkrati naš najpomembnejši organ, nanje vplivajo dejavniki, ki jih vnesemo v svoje telo hrana, pijača, zdravila. Jetra so zato velikokrat preobremenjena in ne morejo normalno opravljati svojih funkcij, zaradi česa lahko trpi naše zdravje. Zato je pomembno da svoje telo redno razstrupljamo. Pegasti badelj ima lahko odvajalni učinek, znižuje nivo sladkorja v krvi in holesterola pri bolnikih z diabetesom tipa 2, kar pomeni tudi, da varuje pred kardiovaskularnimi boleznimi.

Dodatne informacije

Količina

1000g, 250g, 500g

Customer Reviews

Based on 1 review
0%
(0)
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Miha Žagar

Oljarna Pečarič | EKO seme pegastega badlja