EKO ričkovo olje | Oljarna Pečarič
10,00 15,00 

EKO ričkovo olje | Oljarna Pečarič

10,00 15,00 

Hladno stiskano ričkovo olje uravnava želodčno kislino in celi rane na želodcu, blagodejno deluje pri zdravljenju zunanjih ran. Pred stotimi leti so ga s pridom uporabljali na soški fronti in z njim pomagali celiti rane in opekline.

Kategorije: , , Šifra: Ni na voljo Oznaki: Ponudnik:

Opis

Ričkovo olje odlikuje vsestranska uporabnost, ter zelo velika zdravilna vrednost olja, ki se kaže predvsem v edinstveni sestavi maščobnih kislin. Kar 40 % vseh maščobnih kislin je polinenasičenih. Med njimi moramo še posebej izpostaviti linoleinsko in gamalinoleinsko kislino, ki ju imenujemo tudi omega 3 in omega 6 maščobni kislini.
Obe igrata v telesu zelo pomembno vlogo. Sodelujeta v zgradbi celičnih membran, njihovi prepustnosti in aktivnosti. Prav tako se iz njiju tvorijo pomembne biološko aktivne molekule, od katerih ena širi žile, preprečuje zlepljanje trombocitov in preprečuje nastanek holesterola, spet druga ima veliko vlogo pri nadzoru vnetnih procesov in imunskega odziva. Obe esencialni kislini sta pomembni tudi za kožo, saj ohranjata njeno sposobnost zadrževanja vode. Totrovo olje vsebuje tudi visok odstotek tokoferola (vitamin E), ki deluje kot antioksidant in stimulira imunski sistem.

Dodatne informacije

Količina

100ml, 250ml

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
E
Eda Princes

Zelo dobro!