Izvirna poslovna darila

Ideja za izvirno poslovno darilo

Izvirna poslovna darila so za marsikatero podjetje pravi izziv – ni namreč vseeno kaj podarite svojim poslovnim partnerjem. Kaj pa vi? Na kakšen način se ločite od drugih podjetij? Bi lahko rekli, da imate izvirna poslovna darila?

Ko govorimo o poslovnih darilih, večina najprej pomisli, da darila ob koncu leta – novoletna darila. A unikatna poslovna darila nam pridejo prav na tedenski, če ne celo na dnevni bazi. Majhno pozornost v lahko poslovnemu partnerju ali kupcu izkažete ob različnih priložnostih – praznovanje obletnice, pomemben sestanek ali obisk na sedežu podjetja. 

Deloma lahko zagata nastane tudi zaradi tega, ker nam skozi leta pogosto zmanjka idej. Kot je lahko zahtevna že izbira izvirnega poslovnega darila, je kasneje zahtevna tudi personalizacija le-tega. Nikakor namreč nočemo, da je naše poslovno darilo samo še ena stvar, ki bo pristala v košu. Lahko se strinjamo, da smo se v času električnih cigaret in steklo-keramičnih kuhalnikov, vsi že rahlo naveličali vžigalnikov. In da so tista promocijska pisala, le redko kakovostna. A kako najti nekaj drugačne? Vi ste na pravem mestu.

Bi se radi izognili generičnim poslovnim darilom uvoženim iz azijskih držav? Za vas smo v naši spletni trgovini pripravili nabor najboljšega iz Bele krajine. Tako lahko izbirate iz širokega nabora različnih izdelkov. Trenutno jih v ponudbi že več kot 100, ponudbo pa vsakodnevno dopolnjujemo. Vsak od teh izdelkov nosi svojo zgodbo in v sebi skriva identiteto bele krajine. Od ročno izdelanih lesenih izdelkov, do vrhunske gastronomije. Izvirno poslovno darilo je sedaj le klik stran.

Izvirna poslovna darila so tista darila, ki v sebi nosijo identiteto vašega podjetja, ponazarjajo vaše vrednote in izpostavijo unikatno prednost.

Izvirna poslovna darila so tista darila, ki v sebi nosijo identiteto vašega podjetja, ponazarjajo vaše vrednote in izpostavijo unikatno prednost. Izdelki domače obrti imajo tukaj prednost že zaradi omejene količine – v veliki večini primerov belokranjskih izdelkov, ne gre za velike serije. To vam zagotavlja, da bo izredno majhna verjetnost, da bi imelo konkurenčno podjetje enaka poslovna darila, kot jih imate vi. Poleg tega, da gre torej po večini za manjše serije, so nekateri izdelki tudi unikatni.  

Bogata naravna in kulturna dediščina

Večina vaših poslovnih strank Belo krajino pozna predvsem kot zeleno destinacijo – neokrjena narava, najtoplejša slovenska reka – Kolpa in bele breze. Poznajo pa jo seveda tudi po dobri jedači in pijači. S pametno izbiro pravega poslovnega darila, jim lahko v spomin prikličete osvežitev v reki Kolpi, izkušnjo vinske klet, ali mogoče pričarate okus odlične kulinarike Bele krajine. 

Izdelki iz naše spletne trgovine imajo prednosti tudi v tem, da v sebi nosijo trajnostni vidik. Zeleno belo krajino tako predstavljajo izdelki proizvedeni iz domačih surovin in pridelkov. Kakovost in unikatnost pa jim daje lokalno znanje in bogata kulturne dediščine. In ravno kulturna dediščina, je poleg edinstvenih naravnih vrednot, odlično izhodišče za izvirna poslovna darila. Pri nas le lahko izognete poceni plastiki in kiču.

V naši spletni trgovini so mestno našli unikatni ročno izdelani kovaški izdelki – umetnostno kovaštvo Stipanovič je za svoje izdelke pridobilo certifikat Obrtno-podjetniške zbornice. Prav tako imam certifikat tudi Tončka Jankovič – njeni volneni podritniki so lahko prav gotovo izvirno poslovno darilo saj ga lahko uporabljate v pisarni ali v avtu. 

Bogato izročilo belokranjske folklore so na dve avdio zgoščenki ujeli člani Folklorne skupine dragatuš. Albuma z naslovom Lepo je tam v beli krajini in Belokranjske sledi  V letu 2019 so se folklorniki iz Dragatuša odločili za unikatno darilo – izdelali so koledarje z zgodovinskimi motivi iz življenja v Beli krajini. Veliko podjetij se je odločilo za takšno posebno in izvirno poslovno darilo, saj gre za koledar, ki je bil izdelan v omejeni seriji. Veseli smo, da je bil koledar tudi del ponudbe v naši spletni trgovini. 

Vino ali penina? Mogoče kraft pivo?

Bela krajina je znana tudi po odličnih vinih, penini in celo prvem kraft pivu v Sloveniji – vse to je sedaj le en klik stran od vas. Odlična vina Vinarstva Prus in vina Šturm so že dobro znana ljubiteljem dobre kapjlice. Vsakoletne nagrade daje belokranjski vinarski tradiciji zagon in veljavo. Po svoji priljubljenosti in kakovosti pa ne zaostaja niti Semiška penina. Družina Simonič ima v svoji ponudbi unikatnih in kakovostnih penin tudi posebne darilne pakete. Ti so lahko res lepo in unikatno poslovno darilo. 

Za tiste, ki ste bolj na strani žlahtnih napitkov iz hmelja, lahko svoje poslovne partnerje in kupce presenetite s prvim slovenskim kraft pivom. Belokranjska Pivovarna Vizir vam ekskluzivno, le v naši spletni trgovini, predstavlja širok nabor njihovih odličnih kraft piv. Tudi oni imajo že pripravljene posebne darilne pakete in darilne embalaže, ter degustacijske pakete. Po naših izkušnjah so zagotovilo za izvirno poslovno darilo, ki nikogar ne razočarali ali pusti ravnodušnega. Marsikdo namreč niti ne ve, da imamo tudi v Beli krajini odlično pivo – večin nas pozna predvsem po doličnih lokalnih vinih. 

Ko se boste torej naslednjič znašli pred zahtevno odločitvijo in ne boste imeli ideje za vaše izvirno poslovno darilo, smo www.belokranjski-izdelki.si pravi naslov. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na objavljeni mobilni številki in e-pošti.

Dodaj odgovor