Naravno ročno izdelano medeno milo (sivka, ognjič) - kvader
8,00  Dodaj v košarico

Naravno ročno izdelano medeno milo (sivka, ognjič) – kvader

8,00 

Sivkino medeno milo je narejeno po hladnem postopku. To pomeni da segrevanje olj nikoli ne preseže 40 stopinj. Tako vsa olja ohranijo svoje najboljše lastnosti, ki so pri negovalni kozmetiki izjemno pomembne. Vsa mila ustvarijo svoj lastni glicerin, ki vlaži kožo. Sivkino medeno milo ne izsuši kože in je primerna za umivanje rok, obraza, celega telesa. 

Velikost (ŠxVxD): 5 cm x  2 cm x 7 cm

POZOR! Izdelek je unikatne narave in možna so odstopanja, saj ne gre za serijsko proizvodnjo. 

 

Dobava v roku 2 – 3 delovnih dni.

Več informacij na info@belokranjski-izdelki.si ali na telefon 040 398 528.

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Kategoriji: , Šifra: BIBI-002 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Sivkino medeno milo v obliki kocke je naravno-ročno izdelano milo. Sivkino medeno milo vsebuje poleg naravnih maščob tudi med in naravni, nebeljeni čebelji vosek, posušena zelišča in 100% naravna eterična olja domače sivke.

 

Sivkino medeno milo je narejeno po hladnem postopku. To pomeni da segrevanje olj nikoli ne preseže 40 stopinj. Tako vsa olja ohranijo svoje najboljše lastnosti, ki so pri negovalni kozmetiki izjemno pomembne. Vsa mila ustvarijo svoj lastni glicerin, ki vlaži kožo. Sivkino medeno milo ne izsuši kože in je primerna za umivanje rok, obraza, celega telesa. 

 

Kakovosten belokranjski med je antiseptik in izjemno hranljiv. Povrhnjico kože odlično navlaži, poskrbi za večjo prožnost kože. Sivka pa s svojim vonjem in eteričnimi olji pomirja. Skupaj sta odlična kombinacija za izsušeno in razdraženo kožo. Ne pozabimo, da prek kože v telo prehajajo tudi sestavine, ki jih nanašamo nase. Poskrbimo, da so te sestavine vedno naravne. 

 

Odločite se za medeno kozmetiko in koža vam bo hvaležna.

 

Odlična ideja tudi za darilo –  ročno izdelano milo v klasični obliki kocke.

 

Bernardi Kump je med zelo blizu, saj je izkušena čebelarka. Ve kako pridobiti tiste najbolj žlahtne sestavine iz medu. Prav tako pa vodi številne rokodelske delavnice. Med njimi je tudi delavnica »Izdelajmo naravno milo«. Želi približati tudi izdelavo domačega mila iz naravnih sestavin. Udeležence vedno rada seznani z zgodovino naravnih mil, postopkom izdelave in zorenja. 

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Morda vam bo prav tako všeč…