Lesena broška z belokranjskim motivom | Rusalka
12,00  z DDV

Lesena broška z belokranjskim motivom | Rusalka

12,00  z DDV

Modna broška ima tradicionalen motiv belokranjskega vezenja. Izdelana je iz lesa in prekrita s steklom. Izbirate lahko med dvema barvnima kombinacijama: črn motiv na beli podlagi ali rdeče-moder motiv na beli podlagi.


Pakirana je v lični in ročno izdelani škatlici.

Kategorija: Šifra: Ni na voljo Oznaka: Ponudnik:

Opis

Modna broška iz lesa s steklom in belokranjskim motivom je del belokranjske serije unikatnih izdelkov znamke Rusalka Jewelry. Modna broška je lahko izvirno darilo zase ali za druge. Kot vsakodnevni modni dodatek ali kot edinstven spominek na Belo krajino. 

Modna broška sebi nosi zgodbo na belokranjsko tradicijo. S tradicionalnim motivom belokranjskega vezenja se tudi pokloni tej obrti. V svoje izdelke sta pristno ujeli belokranjski pridih in ljubezen do ljudske umetnosti.

Modna broška je ustvarjena iz materiala, ki je izredno udoben za vsakodnevno nošenje. 

Nakit nas v različnih oblikah spremlja v vseh obdobjih življenja. Zato je tudi tako pogosta izbira za darilo. Z izbiro nakita izražamo tudi svoj prepoznavni stil in svoj značaj. Nakit ljudem, s katerimi se srečujemo, govori našo zgodbo in pomaga ustvarjati prvi vtis. Z nakitom iz kolekcije Rusalka Jewelry boste zagotovo pokazali svoje globoko spoštovanje do slovenske tradicije, drznost, elegantnost in močan značaj. Slovenski ustvarjalki želita, da se s tem dodatkom počutite posebne, kar že tako ali tako ste.

Dodatne informacije

Teža 0,015 kg
Dimenzije 5,6 × 4 × 5,6 cm
Vzorec

,

Morda vam bo prav tako všeč…