Obesek za ključe z belokranjskim motivom | Rusalka
12,00  z DDV

Obesek za ključe z belokranjskim motivom | Rusalka

12,00  z DDV

Obesek za ključe ima tradicionalen motiv belokranjskega vezenja. Narejen je iz kovinske osnove in prekrit s steklom. Izbirate lahko med dvema barvnima kombinacijama: črn motiv na beli podlagi ali rdeče-moder motiv na beli podlagi.

Shranjen je v lični ročno izdelani škatli.

Kategoriji: , Šifra: Ni na voljo Oznaka: Ponudnik:

Opis

Ročno izdelan obesek za ključe nosi motiv belokranjskega vezenja. Je del belokranjske serije unikatnih izdelkov znamke Rusalka Jewelry. Obesek za ključe je lahko izvirno darilo in edinstven spominek Bele krajine. 

Obesek za ključe nosi tudi zgodbo na belokranjsko tradicijo. S tradicionalnim motivom belokranjskega vezenja se tudi pokloni tej obrti. V svoje izdelke sta slovenski ustvarjalki pristno ujeli belokranjski pridih in ljubezen do ljudske umetnosti.

Ključe uporabljamo skoraj vsak dan. Velikokrat jih postavimo tudi na vidno mesto – ali v kavarni, na sestanku ali kje drugje. Tako z izbiro obeska za ključe pogosto nezavedno izražamo tudi svoj prepoznavni stil in značaj. Tako kot nakit tudi obesek za ključe ljudem, s katerimi se srečujemo, govori našo zgodbo in pomaga ustvarjati prvi vtis. Z modnimi dodatki iz kolekcije Rusalka Jewelry boste zagotovo pokazali svoje globoko spoštovanje do slovenske tradicije, drznost, elegantnost in močan značaj. Slovenski ustvarjalki želita, da se s tem dodatkom počutite posebne, kar že tako ali tako ste.

Dodatne informacije

Teža 0,030 kg
Dimenzije 7,5 × 4 × 9 cm
Vzorec

,

Morda vam bo prav tako všeč…