Ideje za rojstnodnevno darilo

Ideje za rojstnodnevno darilo

Izbira rojstnodnevnega darila je za marsikoga prav stresno opravilo in z nakupom odlaša do zadnjega trenutka. V eni izmed raziskav potrošniških navad so ugotovili, da skoraj polovica (45%) anketirancev priznava, da začne z iskanjem daril samo teden ali manj vnaprej. Spadate mednje tudi vi?

Pa vendar je lepo ugotoviti, da po Evropi ni poudarek na ceni darila, temveč na razmisleku, ki je bil vložen v obdarovanje. Ugotovitve te raziskave kažejo, da naši bližnji pričakujejo od nas več truda in skrbnosti. Kar je tudi zanimivo je to, da smo Evropejci pozitivno sprejeli uporabo brezgotovinsko nakupovanje. Nakup prek spleta je varen, prihranite čas in še v miru z domačega kavča opravite nakup.

Glede na to, da prav kar berete ta članek, verjamemo, da vam ni vseeno kaj podariti ob osebnem prazniku vaši bližnji osebi ali poslovnemu partnerju. Verjetno spadate med tiste, ki se vsako leto želite potruditi in nameniti nekaj časa premišljeni izbiri darila. Ob tem vedno pomislite tudi na karakter, hobije, življenjski stil in mogoče kdaj nevede izražene želje slavljenca.

Ni vam vseeno kakšno darilo boste poklonili, saj s tem izražate tudi vaš odnos in spoštovanje. In prav je tako. In tako vsako leto, leto za letom, iščete tisto izvirno rojstnodnevno darilo, ki bo navdušilo slavljenca in mu pokazalo, da vam je mar.

A verjetno se kaj hitro zgodi že tradicionalen scenarij. V tisti ihti, ko želite osebi za rojstni dan pokazati koliko vam pomeni, med poplavo vseh izdelkov hitro ugotovite, da številne ideje za darila ne poosebljajo pristnosti in originalnosti, ki jo želite podariti.

Vas popolnoma razumemo. Tudi v ekipi, ki stoji za zgodbo Belokranjski izdelki, brezosebna rojstnodnevna darila niso priljubljena. A tudi nam se je dogajalo, da smo kdaj v poplavi obveznosti enostavno pozabili na pravočasno izbiro rojstnodnevnega darila. Vsako leto enako, čeprav si večkrat rečeš, da boš prihodnje leto darila res v naprej skrbno izbral in ne zadnji trenutek.

Radi bi vam predstavili kako enostavno je to z darili iz naše spletne trgovinice. Ko obstajajo darila, ki narišejo nasmehe. Ko so tukaj darila z zgodbo, s certifikatom, narejena iz kakovostnih materialov, z pozitivno energijo in pečatom, ki jo v njih pustijo pridne in ustvarjalne roke naših lokalnih ustvarjalcev. In to po popolnoma prijaznih cenah. Ko se zavedaš koliko truda je vloženega v izbrani produkt, ko veš, da bo slavljenec cenil podarjeno rojstnodnevno darilo – veš, da je to to.

Izvirno darilo za rojstni dan, ki v sebi nosi sporočilo

Se sploh zavedate, da z izbranim izvirnim darilom za rojstni dan vsako leto nekaj sporočate. Prijatelju pokažete, da je nekaj posebnega, mami izkažete ljubezen, partnerju pa morda namignete, da bi lahko skupaj počela še več zanimivih stvari.

Slovenski unikatni izdelki so narejeni v deželi belih brez na sončni strani Gorjancev. Polni so pristnosti, iskrenosti in nedotakljivosti – ki je enostavno ne morete zgrešiti v čudovitih darilih.

V izbor nenehno dodajamo belokranjske izdelke za katere menimo, da so nekaj posebnega – da imajo posebno zgodbo. Ne sprejmemo vsakega izdelka, saj vam želimo ponuditi le najboljše.

V čedalje širši ponudbi najdete izvirno rojstnodnevno darilo zanjo in zanj ob različnih priložnostih. V našo spletno trgovino pa se lahko vračate večkrat skozi leto, saj prav vsak mesec dodajamo nove produkte in smo za večino tudi ekskluzivni ponudnik na spletu.

Veseli nas, da vse več ljudi prepoznava v nas zaupanja vredno spletno trgovino in z nakupom lokalnega izdelka podpre tudi domače rokodelce. Veseli smo, ko nam zaupate, da ste ljubljeno osebo presenetili z darilom iz izbora Belokranjskih izdelkov.

Lahko vam celo olajšamo delo! Tukaj smo za vas in marsikomu smo že pomagali do pravega izbora izvirnega darila za rojstni dan. Z našimi izkušnjami, poznavanjem izdelkov in premišljeno zastavljenimi vprašanji o osebi za katero je namenjeno darilo za rojstni dan – pridemo do cilja.

Včasih imate rešitev že cel čas pred nosom, a zardi preveč zamisli, mogoče tudi prevelike navezanosti na osebo – ne vidite enostavne rešitve – idealnega darila za rojstni dan.

Prisrčen je bil trenutek, ko smo pomagali pri izbiri darila za teto, Belokranjko, ki je poročena na drug konec Slovenije. Ker rada potuje, obožuje naravne materiale in ima rada praktična darila – je bil odgovor skoraj na dlani. Rojstnodnevno darilo smo skupaj z naročnikom sestavili iz: ročno izdelanega lanenega nahrbtnika za prosti čas, blazina iz lanu in konoplje in belokranjski koledar (saj je bil januar).

A sploh omenjamo navdušenje slavljenke? Za svoj 60 rojstni dna je prejela nekaj osebnega, naravnega, domačega in predvsem vedenje, kako dobro jo pozna nečakinja. Ne le, da je darilo naravno, ročno izdelano, z zgodbo – gre tudi za nakup z odgovornostjo. Ko veš, da znesek ne gre veliki korporaciji, ampak lokalnim ustvarjalcem.

Rojstnodnevno darilo z zgodbo po dostopni ceni

Ne počutite se krivo, če ste ob vsem tem začutili majceno krivdo, ker ste nehote pomislili na »ja, kolk pa stane tako darilo«. Da, tudi mi smo se že kdaj znašli na vašem mestu. Brez tiste prave ideje za idealno rojstnodnevno darilo in seveda omejeni z budgetom. Mogoče se sliši klišejsko, a je res: od kar obstaja tale trgovinica je vse enostavneje.

Pri izboru izdelkov za spletno trgovinico Belokranjski izdelki smo pozorni tudi na cenovni razpon naše ponudbe. Strmimo k temu, da so cene prijazne tako za vas kot za ustvarjalca, ki je vložil veliko časa in materiala v izdelek. Smo družbeno odgovoren projekt in strmimo k zadovoljstvu vseh. Pa še dolgoletni slogan Bele krajine se je glasil: »Dobro za oba!«.

Zaradi cenovne dostopnosti lahko izdelke kupite za različne priložnosti. Za rojstnodnevna darila, darila za božič, valentinovo, ob koncu šolskega leta, za poroko, obletnico, darilo za poslovne partnerje, god, obhajilo ali kar tako.

Na kateri dan ima rojstni dan največ Slovencev?

Statistični urad razkriva, kdaj ima rojstni dan več prebivalcev Slovenije kot na kateri koli drug dan v letu. Za konec vam želimo postreči še s tem podatkom, saj se nam zdi zelo zanimiv. In odgovor je: 1. januarja ima rojstni dan največ Slovencev, na drugem mestu po številu rojstev pa je 1. oktober!

Po številu rojstev pa po podatkih statističnega urada izstopajo tudi dnevi konec septembra, to je dnevi po približno devetih mesecih od božično-novoletnih praznikov.

Sporočite v komentar spodaj, če tudi vi praznujete na omenjena datuma. Veseli bomo vašega odgovora in povratne informacije o izbiri darila v naši ponudbi.Poklonite izvirno rojstnodnevno darilo. Elegantno, lokalno, odgovorno.
Poklonite darilo iz Bele krajine – destinacije odličnosti in prejemnice priznanja Green Slovenia.


Za vsa vaša vprašanja in dvome smo na voljo na info@belokranjski-izdelki.si.

Dodaj odgovor