Vrečka iz blaga, belokranjska pogača | Društvo kmečkih žena Metlika
7,00  Dodaj v košarico

Vrečka iz blaga, belokranjska pogača | Društvo kmečkih žena Metlika

7,00 

Vrečka Belokranjska pogača je pogosta izbira za darilo, saj jo lahko napolnete z belokranjskimi izdelki in izgleda odlično. Bombažna vrečka z motivom belokranjske pogače je pralna in vsestranska za uporabo.

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Kategoriji: , Šifra: DKŽM-002 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Vrečka Belokranjska pogača je del kolekcije Belokranjska pogača Društva kmečkih žena Metlika.

Poleg edinstvenega predpasnika Belokranjska pogača z motivom belokranjske pogače je zdaj na voljo še čvrsta bombažna vrečka. Poleg čudovitega logotipa in motiva belokransjek pogače je zraven poleg imena BELOKRANJSKA POGAČA še pripis “Zaščitena tradicionalna jed” z logotipi Zajamčena tradicionalna posebnost in logotip nosilca certifikata: Društvo kmečkih žena Metlika.

Ta čudovita vrečka je idelana tudi za darilo. Narejena je po meri obsega belokransjek pogače, zato se le ta vedno lepo prilega vanjo. Lahko spečete belokranjsko pogačo po zaščitenem receptu TUKAJ in jo zavijete v vrečko Belokranjska pogača ter še toplo podarite naprej. Zadovoljstvo prejemnika je zagotovljeno.

Vrečko Belokranjska pogača pa lahko zapolnite tudi z ostalimi belokranjskimi izdelki iz široke ponudbe naše spletne trgovine.

Sestava je 100% bombaž, je pralna in vsestranska.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.