Naravno milo Kolpski kamen - polsteno medeno milo | Belokranjsko izročilo
15,00  Dodaj v košarico

Naravno milo Kolpski kamen – polsteno medeno milo | Belokranjsko izročilo

15,00 

Polsteno medeno milo Kolpski kamen je narejeno ročno – na tradicionalen način po hladnem postopku in 100% naravno. Je brez umetnih barvil, brez sintetičnih dišav in brez konzervansov.

Velikost (ŠxVxD): 5 cm x 3 cm x 8cm
*Ker gre za unikaten ročni izdelek lahko mere odstopajo.

Primernost: Polsteno medeno milo je primerno za vse tipe kože, celega telesa in vsakodnevno rabo.
Uporaba: Polsteno milo zmočite pod toplo vodo in nežno odrgnite po koži. Milo po uporabi dobro sperite in hranite na suhem.

POZOR!
Izdelek je unikatne narave. Možna so odstopanja izgledu in merah, saj ne gre za serijsko proizvodnjo.
Hraniti izven dosega mlajših otrok. 

 

Dobava v roku 2 – 3 delovnih dni.

Več informacij na info@belokranjski-izdelki.si ali na telefon 040 398 528.

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Belokranjsko

Izdelek je pridobil certifikat Belokranjsko

Preberite več o kolektivni blagovni znamki Bele krajine.

Opis

Kolpski kamen – polsteno medeno milo | Belokranjsko izročilo

Polsteno medeno milo Kolpski kamen je unikaten belokranjski izdelek. Gre za naravno medeno milo, ovito v polsteno (filcano) volno avtohtone pasme ovac Belokranjska pramenka. Barvano z naravnimi barvami. Kožo ob umivanju nežno zmasira, jo poživi in umije. 

Kolpski kamen je del ponudbe blagovne znamke “Belokranjsko izročilo, darilo z zgodbo”. Polsteno medeno milo Kolpski kamen je prejel DUO rokodelski certifikat Obrtne zbornice Slovenije, Art&Craft.

Polsteno medeno milo Kolpski kamen je narejeno ročno – na tradicionalen način po hladnem postopku in 100% naravno. Je brez umetnih barvil, brez sintetičnih dišav in brez konzervansov. Barnarda Kump je izkušena čebelarka in že dolgo opaža pozitivne lastnosti umivanja s polstenim medenim milom. Je zagovornica naravne pridelave in tako tudi izdelava polstenega medenega mila ni izjema. Pri milu ustvarjenem po hladnem postopku, temperatura nikoli ne preseže 40°C. Tako ohranimo vse zdrave naravne sestavine.

Kakovosten slovenski med že sam po sebi deluje antiseptično in zavira rast mikrobov. Belokranjski med ujet v unikatno polsteno medeno milo tako neguje kožo, ji vrača prvinski lesk in jo varuje pred negativnimi zunanjimi vplivi. Mnoge hranljive snovi medu pa hranijo naš največji človeški organ, kožo. Polsteno medeno milo je še posebej namenjeno občutljivi in suhi koži. Odličen je tudi pri umivanju otrok, saj je brez umetnih eteričnih olj. Priporočen za negovanje in umivanje celotnega telesa, tudi lasišča.

Zakaj je Bernarda kakovostno medeno milo ujela v polsteno volno avtohtone ovce? Da kožo ob umivanju še dodatno stimulira, poveča prekrvavljenost povrhnjice in krvnega obtoka (kapilar) ter temeljitejše spere umazanijo s kože. Ovčja volna, katera ovija milo nežno masira kožo in odstranjuje odmrle celice, kar koži povrne gladkost in sijaj.

Kaj sploh je polstenje? Polstenje je proces, pri katerem ročno polstimo obarvne kosme volnenih vlaken. V primeru Kolpskega kamna gre za volno avtohtone Belokranjske pramenke. Bernarda je uporabila mokro tehniko polstenja. Pri tej tehniki nastane volnena polst ali filc. Izdelki iz polstene volne so naravni, unikatni, ščitijo pred vročino in mrazom. 

Primernost: Polsteno medeno milo je primerno za vse tipe kože, celega telesa in vsakodnevno rabo.

Uporaba: Polsteno milo zmočite pod toplo vodo in nežno odrgnite po koži. Milo po uporabi dobro sperite in hranite na suhem.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
I
Irena Junkar
Odlicen izdelek

Milo je super - veliko volne in res lepo pakirano! Hitra dostava. Zelo zadovoljna.

Morda vam bo prav tako všeč…