Ženska majica - sLOVEtno
90,00 

Ženska majica – sLOVEtno

90,00 

Proizvajalec: Divas d.o.o.

Več informacij na info@belokranjski-izdelki.si

Kategoriji: , Šifra: JKH-011 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Avtorski vzorec na ženski majici je moderniziran vzorci slovenske kulturne dediščine. Simbolika vezenin ni naključje, v njej so zakodirano zapisana pomembna staroverska sporočila. Motivika je imala vedno magični, varovalni in religiozni pomen. Vezenine so se pojavljale na zapestju, ramenih, prsnem košu in okrog vratu, torej povsod tam, kjer je prišlo do stikov z osebami ali vplivi iz naravnega okolja.Simbol osemkrake zvezde je zelo razširjen in poznan tudi pri nas. Osemkraka zvezda je simbol ponovnega rojstva, večnega življenja, milosti in je magični znak sreče. Simbol točke v vzorcih predstavlja rodnost zemlje in posejano seme. Dvojni križ je v slovenskem ljudskem izročilu poznan, kot varovalni znak proti gromu. 

BARVE: 

Rdeča: ljubezen, strast

Oranžna: toplina, veselje

Roza: ljubezen, hvaležnost

 

 

Julia Kaja Hrovat

mlada oblikovalka, ki pod svojim imenom ustvarja ženske kolekcije s poudarkom na identiteti. V oblikovanju črpa iz zgodovine, kulturne dediščine in okolja iz katerega prihaja. Vprašanje o identiteti se pojavlja v vsaki kolekciji. Z vizualnim prenosom simbolov iz kulturne dediščine in arhitekture ustvarja oblačila s katerimi želi poudarjati identiteto Slovenskega naroda in njegovo zgodovino in s tem ustvarjati trajnostna oblačila z močno sporočilno vrednostjo.

Dodatne informacije

Barva

oranžna, ženska t-shirt majica, rdeča, ženska t-shirt majica, roza, ženska t-shirt majica

Velikost

S, M, L

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.