Semiška zlata penina | Penine Simonič
20,00 260,00 

Semiška zlata penina | Penine Simonič

20,00 260,00 

Zlati penini je dodano 22-karatno zlato, varno za uživanje, kar ustvari edinstven čar. Servira se pri 6-8 °C, idealna za posebne priložnosti.

Kategoriji: , Šifra: Ni na voljo Oznaka: Ponudnik:

Opis

Semiška penina z zlatom


Penina z zlatom inovativne vinske kleti Simonič iz Semiča v Beli krajini piše svoje začetke v letu 2004. Gre za vrhunsko in večkrat nagrajeno penino z dodanimi lističi iz 23 karatnega zlata. Številni drobni mehurčki zlate penine so rezultat vrhunske pridelave v sekundarni fermentaciji. V vonju in okusu Semiške penine z zlatom pa nas presenetijo prijetne aromatične sadne note v kombinaciji s tistimi cvetličnimi. Nič čudnega, da je Semiška ZLATA penina pravi hit na porokah in ob posebnih priložnostih!

Vse se začne v vinogradih družine Simonič v Belokranjskem vinorodnem okolišu v Semiču. Na tistih posebnih sončnih legah na kakovostni in specifični zemlji se rodi zlato grozdje. Kakovostne grozdne jagode primerne za vrhunsko penino. Zato ni nič čudnega, da Semiške penine Simonič redno zasedajo najvišje stopničke na podelitvah Kmetijsko živilskega sejma v Gornji Radgoni in tudi v tujini. To pa je potrditev konstantne kakovosti pridelave.

Semiške penine, tudi penina z zlatom, so pridelane izključno po klasični šampanjski metodi, z drugim vrenjem v steklenici. Pomembno je razmerje med sladkorji, kislinami in alkoholom. Semiška penina z zlatom in jantarna penina sta pravi posebnosti kleti Semiške penine.

V Semiško penino z zlatom je nadrobljeno 23-karatno jedilno zlato. Ta še poudari in izostri iskrivo igro mehurčkov ter poskrbi za glamurozen izgled. Ste vedeli, da je bila glamurozna Semiška penina z zlatom postrežena tudi na hrvaškem lepotnem izboru? Njihova penina z zlatom pa je tudi del slovenskega protokola.

Semiška penina z zlatom je še posebno primerna za posebne pogostitve in svečane priložnosti.

Je obvezni del vsake obletnice, rojstnega dneva, krsta, poroke ali poslovnega dogovora in izvirno darilo. Unikatna steklenica Semiške penine z zlatimi lističi in željenim posvetilom je odlična pozornost, s katero boste presenetili vsakega slavljenca. Poročni par pa si jo bo za vedno vtisnil v spomin.

*kozarci na fotografijah niso všteti v ceni in niso del ponudbe. Gre le za ambientalni prikaz. 

Način pridelave: klasična metoda
Alkohol: 11,5 % vol
Nepovreti sladkor: polsuho (sec) 18 g/L
Skupne kisline: 7,0 g/L
Zorenje penine na kvasovkah: najmanj 18 mesecev
Sortni sestav:    

  • 80 % chardonnay
  • 20 % laški rizling

Penini je dodano čisto 22 karatno zlato, dovoljeno v prehrani, ki se zaužije skupaj s penino. Postrežemo jo pri temperaturi 6-8 °C. Zlati lističi dajejo penini poseben čar in je tako primerna za posebne pogostitve in svečane priložnosti.

Dodatne informacije

Količina

0,75L, 1,5L, 3L, 6L

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Z
ZDENKA

Super penina za vse priložnosti.

Zdenka,
hvala za vaš nakup.
Ta penina je res zakon!
Lep pozdrav!