Semiška penina Brut, 0.75L | Penine Simonič
12,00  Dodaj v košarico

Semiška penina Brut, 0.75L | Penine Simonič

12,00 

Letniška penina Brut z 5-letnim zorenjem na drožeh, sveža z rahlo aromo po kruhovi skorji. Odlična z jedmi ali kot aperitiv.

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Belokranjsko

Izdelek je pridobil certifikat Belokranjsko

Preberite več o kolektivni blagovni znamki Bele krajine.

Kategoriji: , Šifra: KSP-001 Oznaki: Ponudnik:

Opis

Način pridelave: klasična metoda
Alkohol: 12,0 % vol
Nepovreti sladkor: zelo suho (brut) 7 g/L
Skupne kisline: 6,5 g/L
Zorenje penine na kvasovkah: najmanj 60 mesecev
Sortni sestav: 

  • 80 % chardonnay
  • 20 % laški rizling

Letniška penina je narejena iz izbranih najboljših letnikov. Po drugem vrenju v steklenici penina zori 5 let na drožeh. Ima rahlo aromo po kruhovi skorji, vendar ostaja sveža. Postrežemo jo pri 6 °C. Odlična je ob belokranjski pogači, piščancu, ribjih jedeh ali različnih sirovih. Prav tako je izvrstna kot samostojen aperitiv.

NAGRAJENA SEMIŠKA PENINA BRUT

Semiška penina BRUT je prejemnica številnih priznanj. med drugimi je prejela ZLATO MEDALJO 2020 Vino Slovenija Gornja Radgona, SREBRNO MEDALJO 2020 na Glass of Bubbly in BRONASTO MEDALJO 2021 na največjem mednarodnem ocenjevanju vin Decanter v Londonu.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.