Bela suha Rosalija | 0,75 L | Hiša vina Pečarič
15,00  z DDV Dodaj v košarico

Bela suha Rosalija | 0,75 L | Hiša vina Pečarič

15,00  z DDV

Bela suha Rosalija je pridelana iz chardonnaya in kraljevine ter podpira hladno predjed ali glavno jed.

Penino Rosalija pridelujejo po klasični metodi že od leta 2006. Vino zori na kvasovkah vsaj tri leta. Njena posebnost pa je ekspedicijski liker iz predikatov, ki jih ravno tako pridelujejo sami.

Skupaj:

Opomba: izdelek se prodaja samo v količinskem pakiranju (min. št. kosov = 3).

Opis

Bela suha Rosalija je pridelana iz chardonnaya in kraljevine ter podpira hladno predjed ali glavno jed.

Penino Rosalija pridelujejo po klasični mettodi že od leta 2006. Vino zori na kvasovkah vsaj tri leta. Njena posebnost pa je ekspedicijski liker iz predikatov, ki jih pridelujejo sami.

 

Hiša vina Pečarič se nahaja v kraju Čurile pri Metliki. Družina Pečarič je z vinogradništvom tesno povezana že več stoletij. Na svoji domačiji imajo vinsko klet in razstavno-prodajni prostor. Njihovi vinogradi se razprostirajo na s soncem obdanim Vinomerjem in v Vidošičih. Pridelujejo tako rdeče kot bele sorte vin, kakovostna, vrhunska, predikatna pa tudi peneča vina. Uspehe žanjejo tudi že v negi sušenega slamnatega vina.
Predstavljajo se z vodenimi pokušinami izbranih vin, na katerih z besedo in kozarcem v roki predstavljajo kulturo pitja vina. Sprejemejo skupine do 60 oseb, ki jih skozi vodeno degustacijo razvajajo z odličnimi vini in belokranjsko pogačo. Za večje skupine, tečaje, seminarje in zaključene družbe je na voljo urejen tudi kongresni prostor.