Poseben belokranjski prtiček | vezenje na domače laneno platno | 27x27 cm
32,00  Dodaj v košarico

Poseben belokranjski prtiček | vezenje na domače laneno platno | 27×27 cm

32,00 

Poseben belokranjski prtiček – vezenje na domače laneno platno. S pridihom sodobnosti tudi kot izvirno darilo – za svoj dom ali dom vašega bližnjega.

Dimenzije: cca 27 x 27 cm

Material: domače laneno platno

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Opis

Poseben belokranjski prtiček z vezenjem na domače laneno platno. Poseben je zaradi sodobnega oblikovalskega pridiha, posebne tehnike vezenja in veliko ljubezni do ustvarjanja izdelkov, ki so del naše dediščine. Prtički so izredno trpežni, po čemer je domači lan tudi znan. Nekoliko nesimetrične oblike poskrbijo za razgiban design in so vedno TOP izbira tudi za mlade družine.

Ker se čedalje bolj znova ceni pristne domače materiale, posebne tehnike vezenja ali izdelave, je ta poseben belokranjski prtiček lahko tudi izvirno darilo ob vsaki priložnosti. Odlično darilo za poroko, mogoče poslovno darilo ali darilo kar zase. Tudi vaš dom si zasluži tako dragocenega dodatka.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
Vlasta
zelo lep izdelek

Pohvala spletni trgovini, dobro založena, odzivna. Vse dobro želim.

Vlasta,
hvala za vaše prijazne besede
in vse dobro tudi vam!

Morda vam bo prav tako všeč…