Lesene kuhinjske deske za rezanje | Jurij Kure
25,00 

Lesene kuhinjske deske za rezanje | Jurij Kure

25,00 

Vsaka deska je unikat iz naravnega lesa, zato se krči, širi poka in diha s prostorom.
Deske so premazane z oljem za stik z živili.

 

Mojster les najprej obdela in ga suši tri leta. Nato ga »zobla«, sledi rezanje in oblikovanje desk v primerno obliko in velikost.
Potem deske grobo pobrusi ter na koncu še fino. Vsa dela so izvedena ročno.
Na koncu desko premaže z oljem. Vse deske so narejene iz enega kosa lesa in niso lepljene.

Belokranjsko

Izdelek je pridobil certifikat Belokranjsko

Preberite več o kolektivni blagovni znamki Bele krajine.

Kategoriji: , Šifra: JU-KU-01 Oznake:

Opis

Vsaka deska je unikat iz naravnega lesa, zato se krči, širi poka in diha s prostorom.
Deske so premazane z oljem za stik z živili.

 

Les najprej obdela in ga suši tri leta. Nato ga »zobla«, sledi rezanje in oblikovanje desk v primerno obliko in velikost.
Potem deske grobo pobrusi ter na koncu še fino. Vsa dela so izvedena ročno. Na koncu desko premaže z oljem. Vse deske so narejene iz enega kosa lesa in niso lepljene.

 

Z izdelovanjem izdelkov iz lesa se je g. Jurij začel ukvarjati leta 2017, ko je zbolel za Parkinsonovo boleznijo.
Pravi, da ga izdelovanje izdelkov sprošča in umirja ter ublaži simptome bolezni. Naokoli se predstavlja pod imenom Rokodelstvo Jurček. Jurček ga kličejo zato, ker je bil vedno v vsaki družbi najmlajši in najmanjši.

Dodatne informacije

Vrsta lesa

OREH, ČEŠNJA, BREST, JESEN

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Morda vam bo prav tako všeč…