Magnetki - različni z možnostjo personaliziranega napisa
7,00  Dodaj v košarico

Magnetki – različni z možnostjo personaliziranega napisa

7,00 

Podarite sebi in bližnjim unikatno darilo belokranjski magnetek za vsako priložnost.

Velikost (ŠxD): 4 cm x 3 cm

POZOR! Izdelek je unikatne narave in možna so odstopanja, saj ne gre za serijsko proizvodnjo. 

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Kategorija: Šifra: BIBI-015 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Belokranjski magnetki za spomin so unikatnega izgleda in zelo primerni za darilo. Avtohtono, izdelano iz naravnih materialov: les, drobci belokranjske pisanice in lan z vzorcem.

Belokranjski magnetki so lahko lepa dopolnitev vsakega darila. So idiličen detajl vsakega modernega doma. Si ga predstavljate kako lepo poživi monokromatski samostoječi hladilnik ali kovinsko tablo v vaši domači pisarni? Mnogi pa so že presenetli svoje sorodnike na drugih kontinentih s tem čudovitim, ročno izdelanim magnetkom. V njem je ujet identiteta Bele krajine in razveseli prejemnike po celem svetu. Pa še majhen je in priročen za pošiljanje z navadno pošto. 

 

Podarite sebi in bližnjim unikatno darilo belokranjski magnetek za vsako priložnost.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Morda vam bo prav tako všeč…