PIVO IRISH RED | Irski rdeči ale. | alc. 4,7% | 0,5 L | Kraft pivovarna Kapušin
3,00  Dodaj v košarico

PIVO IRISH RED | Irski rdeči ale. | alc. 4,7% | 0,5 L | Kraft pivovarna Kapušin

3,00 

KRAFT PIVO IRISH RED

Stil piva: Irski rdeči ale.

Vsebnost alkohola: 4,7%

0,5 L

Kraft pivovarna Kapušin

Izdelek ni na zalogi.

Kategoriji: , Šifra: KPDK-001 Oznaki: Ponudnik:

Opis

Potem, ko so pred kratkim premierno predstavili svoj irski ale, so se v pivovarni Kapušin odločili, da ga še nekoliko nadgradijo. In sicer tako, da so stroke vanilije namakali v bourbonu, kasneje pa jih dodali še pivu.

Rezultat je izjemno všečna in izrazita aroma vanilije in smetane, ki imata sladek značaj, medtem ko ju v ozadju spremlja nežnejša karamela, za povrhu pa še rahel praženi dih. Pivo je kar lepo motnikavega, temnejšega bakreno-rjavega odtenka, zakriva pa ga tanjša bež glava, ki kmalu izgine. V okusu se srečamo z nežnejšo sladkobo, ki jo ponujata vanilija in karamela, sledi pa ji srednje nežna grenkoba, ter na koncu še blažji pookus.

Vanilla Irish Red iz Bele Krajine je kar precej lahkotnega telesa, na trenutke malo izvodenelega, ki pa je zaradi zgoraj opisanih lastnosti, predvsem zaradi vanilijastega značaja, zelo pitno, kajti deluje kot ena nežna in prijetna sladica.

Stil piva: Irski rdeči ale.

Izdelek je v celoti naravnega izvora, hranjen v embalaži primerni za recikliranje.
Sestavine v pivu so deloma iz lastne pridelave.
Pivo je na voljo skozi vse leto, tako v steklenicah kot točen iz sodčkov.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Customer Reviews

Based on 1 review
0%
(0)
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
PivoMan
Zelo solidno pivce

Preprosto in čisto lepo pitno pivo.

Hvala za vaše mnenje in še veliko pivskih užitkov želim,
Tomaž

Morda vam bo prav tako všeč…