Mali darilni šestorček piva Vizir ( 6 x 0,33 L steklenica)
17,00  z DDV Dodaj v košarico

Mali darilni šestorček piva Vizir ( 6 x 0,33 L steklenica)

17,00  z DDV

Zate smo pripravili mali darilni paket piva, ki ga lahko podariš za različne priložnosti kot je rojstni dan, novo leto ali za Božička. Vsebuje 6 stekleničk piva Vizir za pravo degustacijsko izkušnjo.

*PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU

Steklenica: 0,33 L
Paket: 6 piv

Zaloga: Izdelek je na zalogi.
Več informacij na info@belokranjski-izdelki.si

Kategoriji: , Šifra: PV-003 Oznaka: Ponudnik:

Opis

 1. Magic honey, medeno pivo 0,33 L
 2. Magic chestnut, kostanjevo pivo 0,33 L
 3. Maximus, imperial ipa 0,33 L
 4. Black Jack, stout 0,33 L
 5. 2 x Gringo, IPA 0,33 L

 

IPA Gringo

Pivo stila IPA ali india pale ale, ki tradicionalno izhaja iz Anglije, naziv pa je dobilo med angleškim kolonialnim osvajanjem Indije. Zaradi dolgih morskih ekspedicij so pivu dodali večjo količino hmelja, zato je bilo pivo na koncu močnejše in bolj grenko.

Osnovo piva Gringo tvori kombinacija malce bolj praženih sladov, začinjena s štirimi različnimi ameriškimi hmelji. Prijetno in osvežilno pivo s poudarjeno grenkobo in zelo intenzivno citrusno in bezgovo aromo.

 • Alc: 6 %
 • Steklenica: 0,33 L

 

IMPERIAL IPA Maximus

Pivo z višjo alkoholno stopnjo in močnim okusom. Uporabljen je samo slovenski hmelj, kar daje pivu svojstven pečat, ki spominja na klasične angleške stile IPA. Izvorno namreč slovenski hmelj Styrian golding izhaja iz Velike Britanije.

Izredno vkomponirana alkoholna stopnja pivu ne nasprotuje, temveč se z njim zlije v čudovit, krepak ale. Gurmansko pivo za zahtevne užitke!

 • Alc: 9 %
 • Steklenica: 0,33 L

 

STOUT Black Jack

Popolnoma temen, skoraj črn stout enostavno očara.  Uporabili smo zelo pražen slad, ki daje pivu  prijetno kavnato noto in okus po temni, žlahtni čokoladi.

 • Alc: 6,5 %
 • Steklenica: 0,33 L

 

HONEY BEER Magic honey

Malce drugačno pivo, kjer smo med varjenjem vključili tudi pristni belokranjski med. Prijetna sladkoba medu je uravnotežena z izbranimi hmelji, ki poskrbijo, da je pivo kljub vsemu pitno in gladko. Priporočamo vsem, ki uživate v prefinjenih in elegantnih okusih piva.

 • Alc: 6,5 %
 • Steklenica: 0,33 L

 

CHESTNUT BEER Magic Chestnut

Zelo lahkotno in osvežilno pivo s prijetnim pridihom kostanja iz naših gozdov. Delež ječmena nadomešča v tem pivu ročno nabran kostanj, ki prispeva zelo nežne, a prepoznavne vonjave, ki so zaznavne v celotnem spektru okusa in arome.

 • Alc: 4,5 %
 • Steklenica: 0,33 L

 

 

Pivovarna Vizir je pionir na področju craft pivovarstva v Sloveniji. V pivovarske vode smo se podali leta 2008, saj smo želeli našo prvotno dejavnost vinarstvo razširiti in s tem ponuditi  strankam nekaj novega. Kot zagnana in mlada ekipa z veliko inovativnosti in znanja smo zasnovali povsem drugo strategijo. Tako smo s pomočjo lastnega družinskega podjetja Mithraeum, ki izdeluje opremo za pivovarstvo, postavili svojo pivovarno in začeli raziskovati svet pivovarstva. Oba lastnika, Maja in Denis, sva diplomirana živilska tehnologa, kar nam je olajšalo marsikatero začetno težavo, da smo hitreje in uspešneje prišli do želenih rezultatov.

V lastni pivovarni sedaj varimo zelo različne in z domišljijo dopolnjene stile piva. Proizvajamo tako piva spodnjega vrenja (lager ali ležak) kot tudi piva zgornjega vrenja (ale piva). V slednjih stilih se poigravamo z različnimi kombinacijami ječmena, pšenice in hmelja. Posebno pozornost posvečamo izbiri surovin, da so le te vrhunske. Prednost pri izbiri hmeljev dajemo izredno kvalitetnim slovenskim hmeljem, kadar pa je potrebna posebna dišava, pa posežemo tudi po tujih, aromatičnih hmeljih iz celega sveta.

Naša pivovarna je znana tudi po tem, da ponuja našim pivcem drugačna piva. Na tak način  radi raziskujemo kaj vse se lahko uporabi pri varjenju piva in kako dovzetni so ljudje za drugačne, nenavadne okuse. Tako občasno zvarimo tudi medeno pivo z belokranjskim medom, kostanjevo pivo iz ročno nabranega kostanja ali pa se poigramo z začimbami in dodatki, ki so povsem naravni in iz naše neposredne okolice. Tak primer je pivo s smrekovimi vršički, pivo z dodatkom mete, pivo z ingverjem, pivo, zvarjeno iz krompirja in fižola itd. Skratka, domišljija pri nas nima meja.

 

Proizvodnja našega piva raste iz leta v leto, s tem pa tudi kvaliteta in širok spekter naših piv. Temelj našega podjetja tako tvori zadovoljna in zagnana delovna ekipa, ki s svojo energijo premika meje in gradi stabilno in uspešno podjetje. V letu 2016 smo tako dobili tudi uradno potrditev, saj je naše pivo Mr. Pride osvojilo na mednarodnem tekmovanju piv na Irskem bronasto medaljo.

Smo tudi prva slovenska craft pivovarna, ki nudi storitev varjenja piva za ostale blagovne znamke pod lastnim receptom. Tako pri nas varijo tudi naši partnerji, skupaj z njimi pa uspešno dvigujemo kulturo pitja piva v Sloveniji in širimo ljubezen do piva izven naših meja.