PIVO BEER'O'KRANJEC | Stil piva: Cream ale. | alc. 4,6% | 0,5 L | Kraft pivovarna Kapušin
3,00  Dodaj v košarico

PIVO BEER’O’KRANJEC | Stil piva: Cream ale. | alc. 4,6% | 0,5 L | Kraft pivovarna Kapušin

3,00 

PIVO BEER’O’KRANJEC

Stil piva: Cream ale.

0,5 L

Vsebnost alkohola: 4,6%

Izdelek je v celoti naravnega izvora, hranjen v embalaži primerni za recikliranje.
Sestavine v pivu so deloma iz lastne pridelave.
Pivo je na voljo skozi vse leto, tako v steklenicah kot točen iz sodčkov.

Kraft pivovarna Kapušin.

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Belokranjsko

Izdelek je pridobil certifikat Belokranjsko

Preberite več o kolektivni blagovni znamki Bele krajine.

Skupaj:

Opomba: izdelek se prodaja samo v količinskem pakiranju (min. št. kosov = 6).

Kategoriji: , Šifra: KPDK-003 Oznaki: Ponudnik:

Opis

Prvo vsebelokranjsko butično pivo.

 

Mistično. Neokrnjeno. Svojevrstno.

 

Beer’o’kranjec pričara okuse naše idilične pokrajine Bele krajine. Tako kot vsak Belokranjec ima pivo močan karakter, je polno življenja in je najboljše v družbi prijateljev. Gre za zgodbo povezanosti, zgodbo dobrega in osvežujočega okusa. Za nekaj novega. Osvežilno kot Kolpa, dobro kot pogača, veselo kot Bela krajina!

Prestavljene so vse tri belokranjske občine in starodavni nazivi njenih prebivalcev: Prestar, Ruzanc, Šokec. Tako vam predstavimo del zgodovine, posebnosti občine in njene turistične zanimivosti.

Ideja Beer’o’kranjca sloni na že dolgoletni tradiciji vinarstva po Beli krajini in avtohtonemu vinu Belokranjec. In tako kot smo ponosni na naša belokranjska vina smo ponosni tudi na naša piva. Tako Beer’o’kranjec povezuje belokranjske pivovarje, ki po enaki osnovni recepturi, vsak na svoj način vari pivo pod isto znamko Beer’o’kranjec. Na takšen način omogoča in spodbuja sodelovanje lokalnih proizvajalcev piva po principu geografsko zaščitenih vin. Tako smo na trgu s skupnimi močmi in delovanjem močnejši.

Pivo, ki se na takšen način proizvaja in trži, je doslej edino takšno v Sloveniji in tako privablja tako turiste kot tudi lokalno skupnost, ki pozna vino Belokranjec PTP.

A Beer’o’kranjec povezuje in se poigrava tudi z “rivalstvom” med belokranjskimi občinami ali kot se Belokranjci radi med seboj pokličejo – med PRESTARJI, RUZANCI in ŠOKCI. Zgodba Beer’o’kranjec gre tako korak dlje z dodatno predstavitvijo lokalne turistične destinacije Bela krajina Na vsaki steklenici piva se skriva QR koda katero lahko z mobilno napravo poskeniraš in odkriješ, če si izbral/-a “pravo” steklenico svojih korenin.

 

Alkoholna stopnja: 4,6 %.
Stil piva: Cream ale.

Izdelek je v celoti naravnega izvora. Hranjen v embalaži primerni za recikliranje.
Sestavine v pivu so deloma iz lastne pridelave.
Pivo je na voljo skozi vse leto.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Customer Reviews

Based on 1 review
0%
(0)
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
PivoMan
Zelo solidno pivce

Preprosto in čisto lepo pitno pivo.

Hvala za vaše mnenje in še veliko pivskih užitkov želim,
Tomaž

Morda vam bo prav tako všeč…