EKO olje črnega sezama | Oljarna Pečarič
10,00 17,00 

EKO olje črnega sezama | Oljarna Pečarič

10,00 17,00 

Hladno stiskano olje črnega sezama ohranja koncentracijo in zdrav imunski sistem, zaradi metionina, ki izboljšuje kakovost materinega mleka pa ga še posebej priporočajo nosečnicam. Črni sezam vsebuje izredno kvalitetna olja, beljakovine in vlaknine ter množico zdravilnih učinkovin, med njimi kalcij, magnezij, železo, natrij, kalij, fosfor, cink, selen, vitamine skupine A, B1, B2, E, lecitin.

Kategorije: , , Šifra: Ni na voljo Oznaki: Ponudnik:

Opis

Že v antiki in medicini, je bil črni sezam znan kot odlično zdravilo za pospeševanje izgradnje kosti in tvorbe hrustanca. Pozitivni učinki črnega sezama so tudi na mišice, kožo, lase in ostala tkiva. Po tradicionalni kitajski medicini izrazito pomaga krepiti jetra in ledvice. Ker pa je energetski vidik krepitve ledvic zelo pomemben za preventivo in kurativo osteoporoze, so ga Kitajci že od nekdaj uporabljali pri težavah s kosti. Črni sezam ima izrazito prednost pred mlečnimi izdelki. Uživanje črnega sezama ima dobre rezultate tudi zato, ker ima odlično naravno kombinacijo organsko vezanih kalcija in magnezija, ki sta tako dragocena za naše kosti in tudi za srčno mišico. Poleg krepitve kosti pri starejših ga lahko zelo koristno uporabljamo pri otrocih v času rasti, bolezni. Pri nosečnicah pa črni sezam preprečuje pomanjkanje kalcija in s tem pojav manjše gostote kosti pri dojenčku

Črna sezamova semena so ena najbolj hranilno koncetriranih semen. Vključite jih v svojo prehrano na okusen način in izkoristite vse njihove koristi!

Dodatne informacije

Količina

100ml, 250ml

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.