Darilni trojček piv 0,5L | Pivovarna Vizir
10,00  z DDV Dodaj v košarico

Darilni trojček piv 0,5L | Pivovarna Vizir

10,00  z DDV

*Cene so enake kot pri ponudniku.

*PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU

Steklenica: 0,5 L
Paket: 3 pive

 

Zaloga: Izdelek je na zalogi.
Več informacij na info@belokranjski-izdelki.si

Kategoriji: , Šifra: PV-006 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Session IPA Calvados

Osnovo piva tvori izjemno lahkotno telo, kjer smo uporabili samo nepražen ječmenov slad. Ker pa smo želeli, da vas pivo očara že, ko ga odprete, smo ga začinili z noro dozo dišavnih hmeljev. Grenčica je prijetno uravnotežena z ječmenovo osnovo, poskrbeli pa smo tudi, da ga lahko spijete nekaj več.

  • Alk.: 4.9 %
  • Steklenica: 0,5 L

Yellow Submarine

Brezpogojno tipično pšenično pivo, kjer prvi vtis naredi krasno obstojna pena, vonj pa popelje čute v eksotiko. Zaznavne so note zrele banane in vanilije, ki se tudi v okusu nadaljujejo  in združijo s prijetno sladkobo pšenice. Privošči si ga poleti ali pozimi. Na plaži ali med eskimi!

  • Alk.: 6 %
  • Steklenica: 0,5 L

MR. PRIDE pale ale

Zelo piten in osvežilen pale ale, kjer se krasno dopolnjujeta relativno preprost okus in nežno poudarjena hmeljnata nota. Odlično pivo za vsakodnevni užitek.

  • Alc: 4.7 %
  • Steklenica: 0.5 L

 

Pivovarna Vizir je pionir na področju craft pivovarstva v Sloveniji. V pivovarske vode smo se podali leta 2008, saj smo želeli našo prvotno dejavnost vinarstvo razširiti in s tem ponuditi  strankam nekaj novega. Kot zagnana in mlada ekipa z veliko inovativnosti in znanja smo zasnovali povsem drugo strategijo. Tako smo s pomočjo lastnega družinskega podjetja Mithraeum, ki izdeluje opremo za pivovarstvo, postavili svojo pivovarno in začeli raziskovati svet pivovarstva. Oba lastnika, Maja in Denis, sva diplomirana živilska tehnologa, kar nam je olajšalo marsikatero začetno težavo, da smo hitreje in uspešneje prišli do želenih rezultatov.

V lastni pivovarni sedaj varimo zelo različne in z domišljijo dopolnjene stile piva. Proizvajamo tako piva spodnjega vrenja (lager ali ležak) kot tudi piva zgornjega vrenja (ale piva). V slednjih stilih se poigravamo z različnimi kombinacijami ječmena, pšenice in hmelja. Posebno pozornost posvečamo izbiri surovin, da so le te vrhunske. Prednost pri izbiri hmeljev dajemo izredno kvalitetnim slovenskim hmeljem, kadar pa je potrebna posebna dišava, pa posežemo tudi po tujih, aromatičnih hmeljih iz celega sveta.

Naša pivovarna je znana tudi po tem, da ponuja našim pivcem drugačna piva. Na tak način  radi raziskujemo kaj vse se lahko uporabi pri varjenju piva in kako dovzetni so ljudje za drugačne, nenavadne okuse. Tako občasno zvarimo tudi medeno pivo z belokranjskim medom, kostanjevo pivo iz ročno nabranega kostanja ali pa se poigramo z začimbami in dodatki, ki so povsem naravni in iz naše neposredne okolice. Tak primer je pivo s smrekovimi vršički, pivo z dodatkom mete, pivo z ingverjem, pivo, zvarjeno iz krompirja in fižola itd. Skratka, domišljija pri nas nima meja.

 

Proizvodnja našega piva raste iz leta v leto, s tem pa tudi kvaliteta in širok spekter naših piv. Temelj našega podjetja tako tvori zadovoljna in zagnana delovna ekipa, ki s svojo energijo premika meje in gradi stabilno in uspešno podjetje. V letu 2016 smo tako dobili tudi uradno potrditev, saj je naše pivo Mr. Pride osvojilo na mednarodnem tekmovanju piv na Irskem bronasto medaljo.

Smo tudi prva slovenska craft pivovarna, ki nudi storitev varjenja piva za ostale blagovne znamke pod lastnim receptom. Tako pri nas varijo tudi naši partnerji, skupaj z njimi pa uspešno dvigujemo kulturo pitja piva v Sloveniji in širimo ljubezen do piva izven naših meja.