Semiška penina jantarna, 0.75L | Penine Simonič
10,00  Dodaj v košarico

Semiška penina jantarna, 0.75L | Penine Simonič

10,00 

Jantarna penina s smrekovimi vršički je prva takšna v Sloveniji. Sadna in bogata, odlična k sladicam, postrežena pri 8 °C.

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Kategoriji: , Šifra: KSP-006 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Način pridelave: klasična metoda
Alkohol: 12,0 % vol
Nepovreti sladkor: polsuho (sec) 25 g/L
Skupne kisline: 5,5 g/L
Zorenje penine na kvasovkah: najmanj 18 mesecev
Sortni sestav:

  • 60 % chardonnay
  • 40 % laški rizling

Jantarna penina je aromatizirana pijača na osnovi penečega vina, ki ji posebno aromo daje liker iz mladih smrekovih vršičkov. Je prva te vrste v Sloveniji. Odlikuje jo izrazita sadnost in bogat, dolg pookus smrekovih vršičkov. Odlično se prilega slajšim jedem, kot so palačinke z marmelado.

Postrežemo jo pri približno 8 °C.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Sebastjan
Škoda, da je ni bilo več!

Vrhunska izbira za tiste, ki so se že naveličali klasičnih suhih penin in bi želeli malo bolj sladkast okus.

Hvala za deljenje izkušnje s Semiško penino!

Lep pozdrav,
Ekipa Belokranjski izdelki