Platnena darilna vrečka z belokranjskim vzorcem | Dva vzorca
27,00 

Platnena darilna vrečka z belokranjskim vzorcem | Dva vzorca

27,00 

Platnena darilna vrečka z vezenjem na domače laneno platno je prestižen dodatek k darilu, ki se bo skrival v vrečki.
Na voljo sta dva različna vzorca vezenja. Čudovita vzorca sta del belokranjske kulturne dediščine, ki se tudi na takšen način ohranja za naslednje rodove.

Z nakupom te čudovite nosilke tako ne podprete le izjemne rokodelke, ampak prispevate k ohranjanju slovenske kulturne dediščine. Platnena darilna vrečka je unikatno darilo, ki ni le okrasno, temveč tudi izredno uporabno. Lan je znan kot izjemno trpežen material, zato ni nič čudnega, da se laneni izdelki prenašajo iz generacije v generacijo.

Dimenzije: 10 x 25 cm
Odlično za ličen dodatek butelčnemu vinu.

Material: domače laneno platno

Opis

Čudovita vzorca na platneni darilni vrečki sta del belokranjske kulturne dediščine, ki se tudi na takšen način ohranja za naslednje rodove. Lanena darilna vrečka je unikatno darilo, ki ni le okrasno, temveč tudi izredno uporabno. Platnena darilna vrečka je narejena z izjemno natančnostjo iz domačega lanenega platna.

Odlično za ličen dodatek butelčnemu vinu.

 

Dodatne informacije

Vezenina na vrečki

vezenina V-1, vezenina V-2

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.