EKO orehovo olje | Oljarna Pečarič
10,00 18,00 

EKO orehovo olje | Oljarna Pečarič

10,00 18,00 

Hladno stiskano eko orehovo olje je jedilno nerafinirano in nefiltrirano, pridelano iz orehovih jedrc iz ekološke pridelave. Orehovo olje vsebuje veliko vitaminov in beljakovin nepogrešljivo je za vse tipe kože. Olje je znano po svoji bogati hranilni sestavi, saj je bogato z vlakninami, omega-3, beljakovinami in drugimi vitalnimi minerali.

Belokranjsko

Izdelek je pridobil certifikat Belokranjsko

Preberite več o kolektivni blagovni znamki Bele krajine.

Kategorije: , , Šifra: Ni na voljo Oznake: Ponudnik:

Opis

Orehovo olje, da poseben okus solatam, dobro se jim poda kombinacija s koščki orehov. Namig v kolikor si želimo pripraviti hranilen obroka v  mesno piščančjo ali puranovo solato skupaj z nekaj grozdja in sesekljanimi eko orehi, dodamo veliko jušno žlico eko orehovega olja. Aroma orehovega olja, da poseben okus na pečenih ribah in se odlično spoji z pečenim mesom, olje pokapajte tik pred serviranjem. Orehovo olje in orehova jedrca sta nepogrešljiva tudi v kuhanih testeninah. Pripravimo mešanico začimb, eko jedrca orehov in orehovega olja. Pripravljeno mešanico damo v testenine in imamo hitro pripravljen obrok za kosilo ali malica za na pot.  Olje je nepogrešljivo tudi  v sladicah saj jim bo obogatil okus.

Eko orehovo olje ima bogat, oreškov okus, ki je kot nalašč za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov,  polivke za testenine in dodatek k sladicam. Eko orehovo olje je najbolje uporabiti termično ne obdelano hladno. Ko orehovo olje segrevamo moramo biti previdni saj, lahko hitro postane grenkega okusa.

Dodatne informacije

Količina

100ml, 250ml

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Customer Reviews

Based on 4 reviews
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
Katja Hrvatin Rakar
Zahvala

Naročeno prejela v zelo hitrem času. Hvala.

S
Saša Marincelj
Božanski

Olje je božansko.
Vsako jutro je to moj prvi obrok.
Dober skoraj kot orehova potica!

Skoraj tako dobro kot potica, pa zagotovo veliko bolj zdravo :D
_
Hvala za vaše mnenje in lep pozdrav,
Ekipa Belokranjski izdelki

A
Andreja Črnak

EKO orehovo olje | Oljarna Pečarič

M
Mateja Rajer

Uporabljam ga za kožo. Vsebuje naravno UV zaščito.