EKO orehovo olje | Oljarna Pečarič
10,00 18,00  z DDV

EKO orehovo olje | Oljarna Pečarič

10,00 18,00  z DDV

Hladno stiskano eko orehovo olje je jedilno nerafinirano in nefiltrirano, pridelano iz orehovih jedrc iz ekološke pridelave. Orehovo olje vsebuje veliko vitaminov in beljakovin nepogrešljivo je za vse tipe kože. Olje je znano po svoji bogati hranilni sestavi, saj je bogato z vlakninami, omega-3, beljakovinami in drugimi vitalnimi minerali.

Kategorije: , , Šifra: Ni na voljo Oznaki: Ponudnik:

Opis

Orehovo olje, da poseben okus solatam, dobro se jim poda kombinacija s koščki orehov. Namig v kolikor si želimo pripraviti hranilen obroka v  mesno piščančjo ali puranovo solato skupaj z nekaj grozdja in sesekljanimi eko orehi, dodamo veliko jušno žlico eko orehovega olja. Aroma orehovega olja, da poseben okus na pečenih ribah in se odlično spoji z pečenim mesom, olje pokapajte tik pred serviranjem. Orehovo olje in orehova jedrca sta nepogrešljiva tudi v kuhanih testeninah. Pripravimo mešanico začimb, eko jedrca orehov in orehovega olja. Pripravljeno mešanico damo v testenine in imamo hitro pripravljen obrok za kosilo ali malica za na pot.  Olje je nepogrešljivo tudi  v sladicah saj jim bo obogatil okus.

Eko orehovo olje ima bogat, oreškov okus, ki je kot nalašč za solatne prelive, aromatiziranje rib in zrezkov,  polivke za testenine in dodatek k sladicam. Eko orehovo olje je najbolje uporabiti termično ne obdelano hladno. Ko orehovo olje segrevamo moramo biti previdni saj, lahko hitro postane grenkega okusa.

Dodatne informacije

Količina

100ml, 250ml

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Andreja Črnak

EKO orehovo olje | Oljarna Pečarič

M
Mateja Rajer

Uporabljam ga za kožo. Vsebuje naravno UV zaščito.