Ročno izdelana etno igrača “štrikano dete”
34,00  Dodaj v košarico

Ročno izdelana etno igrača “štrikano dete”

34,00 

Otroške lutke so odlična igrača za popestritev vsakdana. Otrok je lahko gledalec ali pa jo sam natakne na roko. Tako lahko soustvarja domačo lutkovno predstavo. Otroci so v komunikaciji z naprstno lutko veliko bolj sproščeni kot z ljudmi.

Velikost: 25 cm

POZOR!
Primerno za otroke od 3. leta naprej.
je unikatne narave in možna so odstopanja, saj ne gre za serijsko proizvodnjo. 

 

Dobava v roku 2 – 3 delovnih dni.

Več informacij na info@belokranjski-izdelki.si ali na telefon 040 398 528.

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Kategorija: Šifra: BIBI-010 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Ročno izdelana unikatna otroška naprstna lutka “Dojenček”

Otroške naprstne lutke so tradicionalna igrača. Vsak med nami se je z njo srečal v otroštvu. Naprstna lutka v obliki otročka je narejena z veliko mero ljubezni. Narejena je ročno in iz naravnih materialov. Mehka volna v nevtralni in umirjeni barvni kombinaciji. Otroška ročna lutka iz volne je primerna za otroke od 3. leta naprej za zanimivo igranje in spodbujanje domišljije. 

“V lutkah spi veliko zgodb, potrebno jih je samo prebuditi…” (Bastašić, 1988, str. 5)

Otroške lutke so odlična igrača za popestritev vsakdana. Otrok je lahko gledalec ali pa jo sam natakne na roko. Tako lahko soustvarja domačo lutkovno predstavo. Otroci so v komunikaciji z naprstno lutko veliko bolj sproščeni kot z ljudmi. 

Velikokrat se tovrstne naprstne lutke uporabljajo v didkatičnem procesu v razvojnih ambulantah, saj se otrok lažje sprosti in odpre. Nekaj prvinskega je v ročnih lutkah, saj so že stoletja del otroške igre.Simpatična, ljubezniva in igriva naprstna lutka ima tako tudi izobraževalni pomen. Pri otroku spodbuja ustvarjalno domišljijo, motoriko in raznovrstne dražljaje.

“Mala, mehka, topla in prijetna štrikana deca, taka kot so jih svojim otrokom iz naravne ovčje volne spletle naše belokranjske babice.” – Bernarda Kump

Klasične ali naprstne lutke otrokom omogočajo razvoj na vseh področjih razvoja: kognitivnega, socialnega, emocionalnega in gibalnega). Z prisotnostjo lutke v otrokovi igri spodbujamo domišljijo in jih usmerjamo k ustvarjalnosti. Marsikateri pedagog opozarja na pomembno vlogo igre v otrokovem življenju. Z opazovanjem igre  z naprstno lutko lahko pedagog ali starš opazi čustvene motnje, o katerih je otrok spregovoril z lutko. Lutka na roki t.i. Ročna lutka predstavlja otroku njegovega prijatelja, ki je z njim vedno in tako otrok lažje sprejme nova pravila ali norme.

Nič ne zbudi otroške domišljije bolj kot tradicionalna naprstna lutka. Ta varna, igriva in v celoti interaktivna igrača je zagotovilo za zabavo cele družine. 

Primerno za otroke od 3. leta naprej.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Morda vam bo prav tako všeč…