Lanena zavesa za na palico | 114 x 60 (po naročilu)
228,00  Dodaj v košarico

Lanena zavesa za na palico | 114 x 60 (po naročilu)

228,00 

Ročno izdelano laneno zaveso za na palico krasi rdeče belokranjsko vezenje.
Dimenzija je vzorčna – izdelava po naročilu in glede na izbrane mere.

 

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Opis

Lanena zavesa za na palico z dodatkom rdečega belokranjskega vezenja je unikaten izdelek.  Dimenzija zavese na fotografiji  je vzorčna, saj jo lahko prilagodimo po vaših željah in potrebah.  Ustvarjalka Helena Veselič z veseljem prisluhne vašim željam in izdela lanene zavese po naročilu in glede na izbrane mere.

Laneno platno je znano po svoji trpežnosti in enostavnem vzdrževanju. Laneni izdelki še danadanes predstavljajo del družinske dediščine in se ponosno podajajo iz generacije v generacijo. Ker je lanena zavesa narejena iz neoporečnega materiala je zdrav EKO modni dodatek za vsak dom. Za dom, kjer se zavedate pomena lokalne izdelave in kakovosti materialov.

Zvese so pogosto odraz doma, zato lahko ob izbiri lanenih zaves pokažete s tem tudi vaše vrednote. Lanene zavese so nekaj posebnega, domačega, lokalnega in predvsem trpežnega. So tudi lepo darilo z zgodbo.

 

Dimenzije: 114 x 60 (po naročilu, glede na vaše mere)

Material: domače laneno platno

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Morda vam bo prav tako všeč…