Kraft pivo - Gringo | Mali darilni šestorček piva | Pivovarna Vizir | 6 x 0,33 L
17,00  z DDV Dodaj v košarico

Kraft pivo – Gringo | Mali darilni šestorček piva | Pivovarna Vizir | 6 x 0,33 L

17,00  z DDV

 

GRINGO

Drugačen. Konkreten. Hmeljen.

Grenkoba: 4/5  | Alkohol: 6,0 %

Osnovo piva Gringo tvori kombinacija malce bolj praženih sladov, začinjena s štirimi različnimi ameriškimi hmelji.
Prijetno in osvežilno pivo s poudarjeno grenkobo in zelo intenzivno citrusno in bezgovo aromo.

 

*PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU

Steklenica: 0,33 L
Paket: 6 piv

Zaloga: Izdelek je na zalogi.
Več informacij na info@belokranjski-izdelki.si

Izdelek je pridobil certifikat Belokranjsko

Preberite več o kolektivni blagovni znamki Bele krajine.

Kategoriji: , Šifra: PV-010 Oznaki: Ponudnik:

Opis

GRINGO

 

Drugačen. Konkreten. Hmeljen.

 

Grenkoba: 4/5

Alkohol: 6,0 %

 

Osnovo piva Gringo tvori kombinacija malce bolj praženih sladov, začinjena s štirimi različnimi ameriškimi hmelji. Prijetno in osvežilno pivo s poudarjeno grenkobo in zelo intenzivno citrusno in bezgovo aromo.

 

IPA Gringo

Pivo stila IPA ali india pale ale, ki tradicionalno izhaja iz Anglije, naziv pa je dobilo med angleškim kolonialnim osvajanjem Indije. Zaradi dolgih morskih ekspedicij so pivu dodali večjo količino hmelja, zato je bilo pivo na koncu močnejše in bolj grenko.

Osnovo piva Gringo tvori kombinacija malce bolj praženih sladov, začinjena s štirimi različnimi ameriškimi hmelji. Prijetno in osvežilno pivo s poudarjeno grenkobo in zelo intenzivno citrusno in bezgovo aromo.

  • Alc: 6 %
  • Steklenica: 0,33 L

Pivovarna Vizir že od začetka nesebično prispeva k razvoju slovenskega craft področja in daje poudarka na izobraževanje ljudi o pivu.

S širino okusov, od katerih je vsak skrbno dodelan, stremimo k raznolikosti v našem delu in raznolikosti craft ponudbe v Sloveniji in širše. Z visokimi standardi proizvodnje, stalni inovativnosti, pridobljenim znanjem in izobrazbo skrbimo, da je kakovost našega dela občutena v vsakem požirku naših piv.

Pri razvoju piva – novih produktov stremimo k temu, da so piva unikatna, lastnih receptur in z našim podpisom. To pomeni, da se pri kreiranju receptur ne oziramo na splošna priporočila ali smernice, ampak varimo piva po lastnih zamislih, kjer dajemo prednost najboljšim surovinam ter vključujemo tudi lokalne surovine. Vsa piva so popolnoma naravna in brez konzervansov, nefiltrirana in nepasterizirana.

Z Inštitutom za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije v Žalcu sta Maja in Denis Imširovič sodelovala pri pripravi programa za nacionalno poklicno kvalifikacijo »pivovar/pivovarka«, katerega so kasneje tudi uradno potrdili in pričeli z izvajanjem.

Smo prva kraft pivovarna v Sloveniji, ki ga ponuja zelo širok izbor piv lastnih receptur in različnih stilov. Vsa naša piva so naravna, nepasterizirana in nefiltrirana ter brez glutena. Odraža jih visoka kvaliteta ter harmoničnost okusov. Primerna so tudi za visoko kulinariko.