Kraft pivo - Gringo | Mali darilni šestorček piva | Pivovarna Vizir | 6 x 0,33 L
18,10  Dodaj v košarico

Kraft pivo – Gringo | Mali darilni šestorček piva | Pivovarna Vizir | 6 x 0,33 L

18,10 

 

GRINGO

Drugačen. Konkreten. Hmeljen.

Grenkoba: 4/5  | Alkohol: 6,0 %

Osnovo piva Gringo tvori kombinacija malce bolj praženih sladov, začinjena s štirimi različnimi ameriškimi hmelji.
Prijetno in osvežilno pivo s poudarjeno grenkobo in zelo intenzivno citrusno in bezgovo aromo.

 

*PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU

Steklenica: 0,33 L
Paket: 6 piv

Zaloga: Izdelek je na zalogi.
Več informacij na info@belokranjski-izdelki.si

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Belokranjsko

Izdelek je pridobil certifikat Belokranjsko

Preberite več o kolektivni blagovni znamki Bele krajine.

Kategoriji: , Šifra: PV-010 Oznaki: Ponudnik:

Opis

GRINGO

 

Drugačen. Konkreten. Hmeljen.

 

Grenkoba: 4/5

Alkohol: 6,0 %

 

Osnovo piva Gringo tvori kombinacija malce bolj praženih sladov, začinjena s štirimi različnimi ameriškimi hmelji. Prijetno in osvežilno pivo s poudarjeno grenkobo in zelo intenzivno citrusno in bezgovo aromo.

 

IPA Gringo

Pivo stila IPA ali india pale ale, ki tradicionalno izhaja iz Anglije, naziv pa je dobilo med angleškim kolonialnim osvajanjem Indije. Zaradi dolgih morskih ekspedicij so pivu dodali večjo količino hmelja, zato je bilo pivo na koncu močnejše in bolj grenko.

Osnovo piva Gringo tvori kombinacija malce bolj praženih sladov, začinjena s štirimi različnimi ameriškimi hmelji. Prijetno in osvežilno pivo s poudarjeno grenkobo in zelo intenzivno citrusno in bezgovo aromo.

  • Alc: 6 %
  • Steklenica: 0,33 L

Pivovarna Vizir že od začetka nesebično prispeva k razvoju slovenskega craft področja in daje poudarka na izobraževanje ljudi o pivu.

S širino okusov, od katerih je vsak skrbno dodelan, stremimo k raznolikosti v našem delu in raznolikosti craft ponudbe v Sloveniji in širše. Z visokimi standardi proizvodnje, stalni inovativnosti, pridobljenim znanjem in izobrazbo skrbimo, da je kakovost našega dela občutena v vsakem požirku naših piv.

Pri razvoju piva – novih produktov stremimo k temu, da so piva unikatna, lastnih receptur in z našim podpisom. To pomeni, da se pri kreiranju receptur ne oziramo na splošna priporočila ali smernice, ampak varimo piva po lastnih zamislih, kjer dajemo prednost najboljšim surovinam ter vključujemo tudi lokalne surovine. Vsa piva so popolnoma naravna in brez konzervansov, nefiltrirana in nepasterizirana.

Z Inštitutom za hmeljarstvo in pivovarstvo Slovenije v Žalcu sta Maja in Denis Imširovič sodelovala pri pripravi programa za nacionalno poklicno kvalifikacijo »pivovar/pivovarka«, katerega so kasneje tudi uradno potrdili in pričeli z izvajanjem.

Smo prva kraft pivovarna v Sloveniji, ki ga ponuja zelo širok izbor piv lastnih receptur in različnih stilov. Vsa naša piva so naravna, nepasterizirana in nefiltrirana ter brez glutena. Odraža jih visoka kvaliteta ter harmoničnost okusov. Primerna so tudi za visoko kulinariko.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.