Kraft pivo ČrnFest | Veliki darilni šestorček piva | Pivovarna Vizir | 6 x 0,5 L
18,10  Dodaj v košarico

Kraft pivo ČrnFest | Veliki darilni šestorček piva | Pivovarna Vizir | 6 x 0,5 L

18,10 

 

ČrnFest

Za vse letne čase.
Lahko, pitno in polnega okusa – takšno, da ga mora vsak poskusiti in sedaj je ČrnFest res dober za vse.

Grenkoba: 3/5  | Alkohol: 5,0 % | Vrsta: American pale ale

Pred davnimi leti se je utrnila ideja, da bi v Črnomlju moralo biti nekaj, kar bi bilo dobro za vse. Zato so našli polje z najboljšim ječmenom, ga pretvoril v slad in pazljivo začel z varjenjem piva.
Začinil sem ga s posebnimi aromatičnimi hmelji in voila-nastalo je ČrnFest pivo!

 

*PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU

Steklenica: 0,33 L
Paket: 6 piv

Zaloga: Izdelek je na zalogi.
Več informacij na info@belokranjski-izdelki.si

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Belokranjsko

Izdelek je pridobil certifikat Belokranjsko

Preberite več o kolektivni blagovni znamki Bele krajine.

Kategoriji: , Šifra: PV-011 Oznaki: Ponudnik:

Opis

Grenkoba: 3/5

Alkohol: 5,0 %

Vrsta: American pale ale

Sestavine: Ječmenov slad, hmelj, voda, kvasovke.

Pivo je bilo izdelano v sodelovanju s Klubom belokranjskih študentov, za potrebe festivala Črnfest, ki se odvija v mesecu avgustu v Črnomlju.
Pivo je bilo najprej mišljeno kot festivalsko, danes pa je na voljo skozi vse leto.

 

“Smo prva kraft pivovarna v Sloveniji, ki ga ponuja zelo širok izbor piv lastnih receptur in različnih stilov. Vsa naša piva so naravna, nepasterizirana in nefiltrirana ter brez glutena. Odraža jih visoka kvaliteta ter harmoničnost okusov. Primerna so tudi za visoko kulinariko.

Pred davnimi leti se mi je utrnila ideja, da bi v Črnomlju moralo biti nekaj, kar bi bilo dobro za vse. Zato sem našel polje z najboljšim ječmenom, ga pretvoril v slad in pazljivo začel z varjenjem piva. Začinil sem ga s posebnimi aromatičnimi hmelji in voila-nastalo je ČrnFest pivo! Za vse letne čase. Lahko, pitno in polnega okusa – takšno, da ga mora vsak poskusiti in sedaj je ČrnFest res dober za vse. In ti, ki piješ to pivo, si postal del moje zgodbe. Del Črnfesta. ČrnFest pivo je plod uspešnega sodelovanja med lokalno pivovarno in Klubom belokranjskih študentov.”

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.