Rose, polsuho | 0,75 L | Hiša vina Pečarič
9,00  z DDV Dodaj v košarico

Rose, polsuho | 0,75 L | Hiša vina Pečarič

9,00  z DDV

Rose polsuho vino je pridelano iz frankinje po tehnologiji belih vin. Tako oblikujejo igrivo vino, z živobarvo ter okusom po svežih jagodah in malinah. Je prijetno osvežilno vino, zato se priporoča kot osvežitev skozi celo leto, ne le v poletnih mesecih.

Skupaj:

Opomba: izdelek se prodaja samo v količinskem pakiranju (min. št. kosov = 3).

Kategoriji: , Šifra: HVP-009 Oznaki: Ponudnik:

Opis

Rose polsuho vino je pridelano iz frankinje po tehnologiji belih vin. Tako oblikujejo igrivo vino, z živobarvo ter okusom po svežih jagodah in malinah. Rose je prijetno osvežilno polsuho vino, zato se priporoča kot osvežitev skozi celo leto, ne le v poletnih mesecih.

 

Hiša vina Pečarič se nahaja v kraju Čurile pri Metliki. Družina Pečarič je z vinogradništvom tesno povezana že več stoletij. Na svoji domačiji imajo vinsko klet in razstavno-prodajni prostor. Njihovi vinogradi se razprostirajo na s soncem obdanim Vinomerjem in v Vidošičih. Pridelujejo tako rdeče kot bele sorte vin, kakovostna, vrhunska, predikatna pa tudi peneča vina. Uspehe žanjejo tudi že v negi sušenega slamnatega vina.
Predstavljajo se z vodenimi pokušinami izbranih vin, na katerih z besedo in kozarcem v roki predstavljajo kulturo pitja vina. Sprejemejo skupine do 60 oseb, ki jih skozi vodeno degustacijo razvajajo z odličnimi vini in belokranjsko pogačo. Za večje skupine, tečaje, seminarje in zaključene družbe je na voljo urejen tudi kongresni prostor.