Rosalija Rosé | 0,75 L | Hiša vina Pečarič
12,00  z DDV Dodaj v košarico

Rosalija Rosé | 0,75 L | Hiša vina Pečarič

12,00  z DDV

Polsuha Rosalija Rosé je sveža in igriva. Med pitjem nas osvežujejo okusi malin in jagod. Za osnovo je bilo uporabljeno grozdje frankinje, ki so ga podvrgli klasični metodi in vsaj dve leti zoreli na kvasovkah. Liker je sestavljen iz lastno pridelanih predikatov. Razvaja kot aperitiv ali sopotnica sadne sladice.

Skupaj:

Opomba: izdelek se prodaja samo v količinskem pakiranju (min. št. kosov = 3).

Opis

Polsuha Rosalija Rosé je sveža in igriva, osvežujejo nas okusi malin in jagod. Za osnovo smo uporabili grozdje frankinje, jo podvrgli klasični metodi in vsaj dve leti zoreli na kvasovkah. Liker je sestavljen iz lastno pridelanih predikatov. Razvaja kot aperitiv ali sopotnica sadne sladice.

 

Hiša vina Pečarič se nahaja v kraju Čurile pri Metliki. Družina Pečarič je z vinogradništvom tesno povezana že več stoletij. Na svoji domačiji imajo vinsko klet in razstavno-prodajni prostor. Njihovi vinogradi se razprostirajo na s soncem obdanim Vinomerjem in v Vidošičih. Pridelujejo tako rdeče kot bele sorte vin, kakovostna, vrhunska, predikatna pa tudi peneča vina. Uspehe žanjejo tudi že v negi sušenega slamnatega vina.
Predstavljajo se z vodenimi pokušinami izbranih vin, na katerih z besedo in kozarcem v roki predstavljajo kulturo pitja vina. Sprejemejo skupine do 60 oseb, ki jih skozi vodeno degustacijo razvajajo z odličnimi vini in belokranjsko pogačo. Za večje skupine, tečaje, seminarje in zaključene družbe je na voljo urejen tudi kongresni prostor.