Leseni uhani z belokranjskim motivom
10,0012,00

Leseni uhani z belokranjskim motivom

10,0012,00

Leseni uhani imajo tradicionalen motiv belokranjskega vezenja. Narejeni so iz lesa in prekriti s steklom.
Izbirate lahko med dvema barvnima kombinacijama: Črn motiv na beli podlagi ali rdeče moder motiv na beli podlagi.

Velikost uhanov s črnim motivom: 12x12x18mm

 

Pakirani so v lični ročno izdelani škatlici.

Počisti
Kategorija: SKU: RU-004 Oznaka:

Opis

Uhani iz lesa s steklom in belokranjskim motivom so del belokranjske serije unikatnih izdelkov znamke Rusalka Jewelry. Uhani s pridihom etno elegance. Odlična ideja za darilo. Kot vsakodnevni modni dodatek ali kot edinstven spominek na Belo krajino. 

Ženski uhani iz lesa v sebi nosijo spomin na belokranjsko tradicijo. S tradicionalnim motivom belokranjskega vezenja se tudi pokloni tej obrti. V svoje izdelke sta pristno ujeli belokranjski pridih in ljubezen do ljudske umetnosti.

Ker so uhani narejeni iz lesa in prekriti s steklom, pomeni, da ne povzročajo alergij in ne spreminjajo barve. Ustvarjeni so iz nerjavečega materiala, ki je izredno udoben za vsakodnevno nošenje in ima odličnost lastnost – hipoalergeničnost. 

Nakit nas v različnih oblikah spremlja v vseh obdobjih življenja. Z vsakodnevno izbiro kosov nakita izražamo svoj prepoznavni stil, svoj značaj in okus. Nakit ljudem, s katerimi se srečujemo, govori našo zgodbo in pomaga ustvarjati prvi vtis. Izberite uhane iz lesa in belokranjskim motivom iz kolekcije Rusalka Jewelry. Z njimi boste zagotovo pokazali svoje globoko spoštovanje do slovenske tradicije, drznost, elegantnost in močan značaj. Slovenski oblikovalki želita, da s tem dodatkom poudarite svoje naravne atribute in svoj značaj.

Dodatne informacije

Teža 0.015 kg
Dimenzije 5.6 × 4 × 5.6 cm
Vzorec

,

Veličina

,

Priporočamo tudi...