Leseni uhani z belokranjskim motivom | Rusalka
14,00 16,00 

Leseni uhani z belokranjskim motivom | Rusalka

14,00 16,00 

Leseni uhani imajo tradicionalen motiv belokranjskega vezenja. Narejeni so iz lesa in prekriti s steklom.
Izbirate lahko med dvema barvnima kombinacijama: Črn motiv na beli podlagi ali rdeče moder motiv na beli podlagi.

Velikost uhanov s črnim motivom: 12x12x18mm

 

Pakirani so v lični ročno izdelani škatlici.

Kategorija: Šifra: Ni na voljo Oznaka: Ponudnik:

Opis

Uhani iz lesa s steklom in belokranjskim motivom so del belokranjske serije unikatnih izdelkov znamke Rusalka Jewelry. Uhani s pridihom etno elegance. Odlična ideja za darilo. Kot vsakodnevni modni dodatek ali kot edinstven spominek na Belo krajino. 

Ženski uhani iz lesa v sebi nosijo spomin na belokranjsko tradicijo. S tradicionalnim motivom belokranjskega vezenja se tudi pokloni tej obrti. V svoje izdelke sta pristno ujeli belokranjski pridih in ljubezen do ljudske umetnosti.

Ker so uhani narejeni iz lesa in prekriti s steklom, pomeni, da ne povzročajo alergij in ne spreminjajo barve. Ustvarjeni so iz nerjavečega materiala, ki je izredno udoben za vsakodnevno nošenje in ima odličnost lastnost – hipoalergeničnost. 

Nakit nas v različnih oblikah spremlja v vseh obdobjih življenja. Z vsakodnevno izbiro kosov nakita izražamo svoj prepoznavni stil, svoj značaj in okus. Nakit ljudem, s katerimi se srečujemo, govori našo zgodbo in pomaga ustvarjati prvi vtis. Izberite uhane iz lesa in belokranjskim motivom iz kolekcije Rusalka Jewelry. Z njimi boste zagotovo pokazali svoje globoko spoštovanje do slovenske tradicije, drznost, elegantnost in močan značaj. Slovenski oblikovalki želita, da s tem dodatkom poudarite svoje naravne atribute in svoj značaj.

Dodatne informacije

Teža 0,015 kg
Dimenzije 5,6 × 4 × 5,6 cm
Vzorec

,

Veličina

,

Morda vam bo prav tako všeč…