Lanena torba | Trpežno domače platno | Dva vzorca - modra in rdeča barva
35,00 

Lanena torba | Trpežno domače platno | Dva vzorca – modra in rdeča barva

35,00 

Lanena torba iz domačega grobega in trpežnega platna. Je unikaten in funkcionalen modni dodatek za vsakodnevno uporabo.
Izbirate lahko med dvema različnima vzorcema – v modri in rdeči barvi.

 

Opis

Lanena torba je izdelana iz domačega grobega platna, ki slovi po svoji trpežnosti. Lanena torba je tako trajnosten izdelek, ki je lahko v uporabi vsak dan. Krasi jo volneno vezenje v dveh barvah – modri in rdeči. Namenjen je tistim, ki cenite ročno delo, domače kakovostno laneno platno in posebno volneno vezenje. Je modni dodatek z zgodbo in dodatno vrednostjo, ki je odev tudi vašega odnosa do lokalnih izdelkov narejenih v Sloveniji. Lanena torba iz naše ponudbe je narejena v Beli krajini izpod rok priznane rokodelke Helene Veselič.

 

Dimenzije: 30 x 25 cm

Material: domače grobo platno

Dodatne informacije

Model torbe

Modra / vzorec 1, Rdeča / vzorec 2

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Morda vam bo prav tako všeč…