Lanen nahrbtnik z belokranjskim vzorcem
54,00 

Lanen nahrbtnik z belokranjskim vzorcem

54,00 

Lanen nahrbtnik in vzdržljiva vrečka v enem. Odlikuje ga kvalitetna izdelava in trpežen naravni lan z dolgo življenjsko dobo. Z ročno izvezenim belokranjskim vzorcem na domačem lanenem platnu. Praktičen modni dodatek, ki ga enostavno morate imeti. Z dodatkom priročnega žepa na zunanji strani.

POZOR!
Izdelek je unikatne narave in možna so odstopanja, saj ne gre za serijsko proizvodnjo. 

Dobava v roku 2 – 3 delovnih dni.

Več informacij na info@belokranjski-izdelki.si ali na telefon 040 398 528.

Kategorija: Šifra: Ni na voljo Oznake: Ponudnik:

Opis

Rokodelka Vesna Veselič je ob vezenju prtičkov ugotavljala, da bi bilo potrebno približati to dragoceno platno tudi mlajšim generacijam. Poigrala se je z idejo, da bi ustvarila modern platnen nahrbtnik. Lanen nahrbtnik z belokranjskim vzorcem pa lahko služi tudi kot nakupovalna vrečka. A brez skrbi! Je izredno trpežna in kakovostno izdelana. Lan pa že od nekdaj slovi kot neuničljivo platno, ki so ga rodovi Belokranjcev nosili noč in dan.

Lanen nahrbtnik z belokranjskim vzorcem je unikatno in moderno darilo, ki navduši vsakogar. Tudi na velikih mednarodnih modnih odrih se ustvarjalci radi predstavijo z modnimi dodatki naravnih materialov. Kombinirajte lanen nahrbtnik na kavbojke ali na športno-elegantno kombinacijo in ujamite modern pridih. Lahko ga nosite kot prostorno vrečko na rami, lahko pa kot nahrbtnik. Opazite tudi dodatek konopljinega blaga? Tkanina iz konoplje je na pogled, otip in po lastnostih zelo podobna lanu.

 

Ste vedeli, da je lan ena najstarejših in najbolj zaželjenih tkanin v zgodovini? Lanena tkanina je bila pogosto povezana s trajnostjo in bogastvom. 

Laneno platno ima značilen videz, kar ga uvršča med posebneže. Da je tkanina še toliko vrednejša pa zagotavlja Vesna Veselič, ki nahrbtnik izdeluje iz lokalnega materiala, pristnega domačega platna. Da ne omenjamo še ročno izvezenega belokranjskega vzorca, ki krasi lanen nahrbtnik. Belokranjske vezenine so res nekaj posebnega, a o tem kdaj drugič.

Lanen nahrbtnik z belokranjskim vzorcem je zagotovo nepogrešljiv del vaše garderobe, ko se odpravlajte po nakupih, na izlet ali na klepet s prijateljico. Zavidanja vreden belokranjski izdelek po dostopni ceni, saj ga želimo približati vsakemu izmed vas. Ne pozabite, da je ročno izvezen in narejen iz domačega platna. 

 

– ročno delo
– belokranjska vezenina
– domače laneno platno
– trajnostno
– ekološko
– Art&Craft certifikat

 

Vzdrževanje:

Lanen nahrbtnik je izjemno enostaven tudi za vzdrževanje. Laneno blago je naravo kremno-bele barve s pranjem pa ne zbledi. Laneno blago se lahko pere na temperaturi 40°C. Lan je zagotovo najbolj odporno naravno vlakno. Zato se bo investicija v lanene tekstilne izdelke zagotovo povrnila v trajnosti.

 

Opis ponudnika

Vesna Veselič že dolgo razveseljuje s svojim izjemnim ročnim delom. Nekdanja šivilja iz Adlešičev v Beli krajini je poznana po izdelovanju tradicionalnih pisanic in ustvarjanju platnenih izdelkov iz lanu. Njeno ohranjanje tradicionalne izdelave izdelkov je bilo opaženo. Za oba segmenta je prejela priznan certifikat rokodelstva Slovenije – strokovno ocenjevanje izdelkov domače in umetnostne obrti pri Obrtni zbornici Slovenije.

Dodatne informacije

Model nahrbtnika

Brez žepka, Z žepkom

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
s
suzana bricelj
izdelek je zelo kvaliteten.

Po vzorcu pa malo odstopa od predstavitve na fotografiji. Predlagam, da to poenotite.

Suzana,

hvala za vaš komentar.
Se bomo potrudili, da bo odstopanj čim manj.
Je pa v osnovi tako, ker gre za unikatne izdelke, ročne izdelave tradicionalne Belokranjske umetnostne obrti.

Še enkrat hvala in lep pozdrav,
Tomaž

Morda vam bo prav tako všeč…