EKO sončnično olje | Oljarna Pečarič
5,00 14,00 

EKO sončnično olje | Oljarna Pečarič

5,00 14,00 

Hladno stiskano eko sončnično olje je zelo bogato z vitamini E, B, B1, B2 in D ter minerali: fosfor, lecitin in magnezij.
Priporoča se pri težavah z glavoboli, pri vrtoglavici, bolečinah v trebuhu in astmi, posebne zdravilne učinke pa dosežemo z oljno terapijo, pri kateri gre za ustno prebavo – v ustih 20 minut žvrkljamo BIO olje, po dvajsetih minutah pa to olje izpljunemo (olja NE smemo pogoltniti).
Uporablja se lahko pri pripravi vseh vrst solat, marinad in ostalih hladnih jedeh, pri postopkih temperaturne priprave hrane (dušenje, pečenje) pa se BIO olje doda v zadnji fazi kot začimba.

Kategorije: , , Šifra: Ni na voljo Oznaki: Ponudnik:

Opis

Hladno stisnjeno sončnično olje je nerafinirano in pri stiskanju ne preseže 40 °C. Je prijetnega okusa in bogato z vitamini E, B, B1, B2 in D ter minerali fosforjem, lecitinom in magnezijem.

Razstrupljanje telesa po metodi dr. Karacha
V naravni medicini postaja vse bolj prepoznavna metoda ruskega zdravnika dr. Karacha – žvrkljanje olja v ustih, t. i. oljna terapija. V ustih 20 minut žvrkljamo olje, po dvajsetih minutah pa to olje izpljunemo (olja NE smemo pogoltniti).

Z vztrajnim žvrkljanjem, ki ga ponavljamo 14 dni, lahko razstrupimo svoje telo, izboljšamo delovanje ščitnice, prav tako pozdravimo krvaveče dlesni, ekceme, ženske bolezni idr. Izjemnega pomena pri tej terapiji je, da uporabljate res hladno stisnjeno sončnično olje.

Uporaba hladno stisnjenega sončničnega olja
Hladno stisnjeno sončnično olje ugodno vpliva;

  • na zmanjševanje holesterola v krvi,
  • pospešuje prebavo,
  • z njegovo pomočjo hitreje zacelimo rane na koži,
  • suhi koži zagotovimo primerno vlago.
  • Priporoča se pri težavah z glavoboli, pri vrtoglavici, bolečinah v trebuhu in astmi.

Če z oljem masiramo telo, pospešimo prekrvavitev, lajšamo bolečine, uspešno pa ga uporabljamo tudi pri bolečih sklepih in mišičnih krčih.

Dodatne informacije

Količina

100ml, 250ml, 1000ml

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
Borut Kušar

Oljarna Pečarič | EKO sončnično