EKO sončnično olje | Oljarna Pečarič
5,00 14,00  z DDV

EKO sončnično olje | Oljarna Pečarič

5,00 14,00  z DDV

Hladno stiskano eko sončnično olje je zelo bogato z vitamini E, B, B1, B2 in D ter minerali: fosfor, lecitin in magnezij.
Priporoča se pri težavah z glavoboli, pri vrtoglavici, bolečinah v trebuhu in astmi, posebne zdravilne učinke pa dosežemo z oljno terapijo, pri kateri gre za ustno prebavo – v ustih 20 minut žvrkljamo BIO olje, po dvajsetih minutah pa to olje izpljunemo (olja NE smemo pogoltniti).
Uporablja se lahko pri pripravi vseh vrst solat, marinad in ostalih hladnih jedeh, pri postopkih temperaturne priprave hrane (dušenje, pečenje) pa se BIO olje doda v zadnji fazi kot začimba.

Kategorije: , , Šifra: Ni na voljo Oznaki: Ponudnik:

Opis

Hladno stisnjeno sončnično olje je nerafinirano in pri stiskanju ne preseže 40 °C. Je prijetnega okusa in bogato z vitamini E, B, B1, B2 in D ter minerali fosforjem, lecitinom in magnezijem.

Razstrupljanje telesa po metodi dr. Karacha
V naravni medicini postaja vse bolj prepoznavna metoda ruskega zdravnika dr. Karacha – žvrkljanje olja v ustih, t. i. oljna terapija. V ustih 20 minut žvrkljamo olje, po dvajsetih minutah pa to olje izpljunemo (olja NE smemo pogoltniti).

Z vztrajnim žvrkljanjem, ki ga ponavljamo 14 dni, lahko razstrupimo svoje telo, izboljšamo delovanje ščitnice, prav tako pozdravimo krvaveče dlesni, ekceme, ženske bolezni idr. Izjemnega pomena pri tej terapiji je, da uporabljate res hladno stisnjeno sončnično olje.

Uporaba hladno stisnjenega sončničnega olja
Hladno stisnjeno sončnično olje ugodno vpliva;

  • na zmanjševanje holesterola v krvi,
  • pospešuje prebavo,
  • z njegovo pomočjo hitreje zacelimo rane na koži,
  • suhi koži zagotovimo primerno vlago.
  • Priporoča se pri težavah z glavoboli, pri vrtoglavici, bolečinah v trebuhu in astmi.

Če z oljem masiramo telo, pospešimo prekrvavitev, lajšamo bolečine, uspešno pa ga uporabljamo tudi pri bolečih sklepih in mišičnih krčih.

Dodatne informacije

Količina

1000ml, 100ml, 250ml

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
Borut Kušar

Oljarna Pečarič | EKO sončnično