EKO olje makadamije | Oljarna Pečarič
8,00 16,00 

EKO olje makadamije | Oljarna Pečarič

8,00 16,00 

Hladno stiskano olje makadamije je jedilno nerafinirano in nefiltrirano olje, ki je pridelano iz jedrc makadamije. 100% naravno in hladno stiskano olje. Če se spopadate s suho in grobo kožo je prava rešitev olje makadamije saj briše gubice in pripomore pri zmanjšanju por. Olje se hitro vpije v kožo tako, da ne pušča mastnih madežev. Makadamijevo olje se uporablja v kremah, ki so zaščitni faktor proti soncu. Olje je primerno za masažo suhe in zrele kože, saj jo lepo nahrani in navlaži. Vsebuje alergen: makadamija (oreščki).

Kategorije: , , Šifra: Ni na voljo Oznaki: Ponudnik:

Opis

Olje Makadamije se dodaja v kreme za telo, kreme za sončenje in v pripravke za lase, sperete pa ga enostavno z milnico saj ne pušča nobenih mastnih sledi.

Nasvet za lepe lase

Olje je zelo primeren za nanos na poškodovane in suhe lase brez sijaja. Z oljem si lahko že po prvem nanosu in uporabi zagotovite popolno obnovo, svojih las tako, da postanejo lepi nežni sijoči na pogled in dotik.  Ko si lase umijete in popivnate z brisačo, vtrite v konice in v lasišče nekaj kapljic makadamijevega olja tako si zagotovite zaščito las pred UV žarki. Olje zdravi in spodbuja poškodovane lase k rasti, krajša čas sušenja in zaščiti barvane lase. Olje vsebuje omega 7 maščobne kisline, ki spodbujajo rast lepih in močnih las, ter vitamin E za čvrstost las. Z uporabo makadamijevega olja si zagotovite in povrnete zdrav videz in sijaj svojih las. Ima prijeten vonj po oreščkih ter lepo rumenorjavo barvo. Uvrščamo ga med lepotilno olje, saj je nepogrešljiv v raznovrstni kozmetiki.

Uporabnost olja

Olje makadamije nam nudi veliko dobrot. Dobrote, ki jih nudi z zaužitjem in nanosom na kožo je sestava olja, pridobljenega iz oreškov makadamije. Olje je bogato s fitokemičnimi spojinami, kot so tokoferoli, skvalen in tokotrienoli, ki ga ščitijo pred oksidacijo. S tem se podaljša uporabnost tudi do dve leti. Naše olje makadamije je primerno za uživanje. Olje vsebuje razmerje med omega 3:6 esencialne maščobne kisline, katerih naše telo samo ne more proizvajati. Omega-3 je znano protivnetno, omega-6 pa deluje protivnetno. Je uporaben in primeren za vse bolezni, ki so vnetne narave, kot so artritis in bolezni srca in ožilja.

Dodatne informacije

Količina

100ml, 250ml

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.