Obesek na verižici z belokranjskim vzorcem | masiva, kocka | Rusalka
25,00 

Obesek na verižici z belokranjskim vzorcem | masiva, kocka | Rusalka

25,00 

Ogrlica z lesenim obeskom: obesek ima tradicionalen motiv belokranjskega vezenja. Narejen je iz lesa in prekrit s steklom. Tudi verižica je narejena iz vrvice in lesenega obeska prekritega s steklom, ker pomeni, da ne povzroča alergij in ne spreminja barve. Izbirate lahko med dvema barvnima kombinacijama: črn motiv na beli podlagi ali rdeče-moder motiv na beli podlagi.

Pakiran je v lični ročno izdelani škatlici.

Kategorija: Šifra: Ni na voljo Oznaka: Ponudnik:

Opis

Ogrlica z lesenim obeskom in belokranjskim motivom je del belokranjske serije unikatnih izdelkov znamke Rusalka Jewelry. Ogrlica z lesenim obeskom s pridihom etno elegance. Odlična ideja za darilo. Kot vsakodnevni modni dodatek ali kot edinstven spominek na Belo krajino. Lesen obesek z belokranjskim motivom na verižici je vedno popolna izbira za darilo!

Ženska ogrlica z lesenim obeskom sebi nosi spomin na belokranjsko tradicijo. S tradicionalnim motivom belokranjskega vezenja se tudi pokloni tej obrti. V svoje izdelke sta pristno ujeli belokranjski pridih in ljubezen do ljudske umetnosti.

Ker je obesek lesen, pomeni, da ne povzroča alergij in ne spreminja barve. In ker je lesa v beli krajini veliko, je tudi uporaba tega materiala poklin naši bogati naravni dediščini

 

Zakaj lesen obesek za ogrlico:

  • topel na dotik
  • okolju in človeku prijazni materiali
  • nealergen, saj ne vsebuje niklja in ostalih alergenih kovin,
  • ne rjavi in je
  • cenovno ugoden.

 

Vzdrževanje ogrlice z lesenim obeskom je preprosto, saj jih enostavno obrišemo z vlažno krpo. Sam material se težko opraska ali poškoduje. Barva se na svetlobi ne spreminja, rja pa mu ne pride do živega, kot pri cenenih kovisnkih različicah. Ogrlico z lesenim obeskom je enostavno kombinirati s širokim spektrom oblačil. Cena lesenega obeska je tudi izredno ugodna, saj gre za ekološki, naravi prijazen material, ki ga imamo v Sloveniji veliko na voljo. Več lesenih izdelkov lahko najdete tukaj.

 

Lesen nakit nas v različnih oblikah spremlja v vseh obdobjih življenja. Z vsakodnevno izbiro kosov nakita izražamo svoj prepoznavni stil, svoj značaj in okus. Nakit ljudem, s katerimi se srečujemo, govori našo zgodbo in pomaga ustvarjati prvi vtis. Izberite ogrlico z lesenim obeskom in belokranjskim motivom iz kolekcije Rusalka Jewelry. Z njo boste zagotovo pokazali svoje globoko spoštovanje do slovenske tradicije, drznost, elegantnost in močan značaj. Slovenski oblikovalki želita, da s tem dodatkom poudarite svoje naravne atribute in svoj značaj.

Dodatne informacije

Vzorec

,

Vrvica

Bež, Temno siva

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.