Lesen obesek z belokranjskim motivom | Rusalka
20,00  z DDV

Lesen obesek z belokranjskim motivom | Rusalka

20,00  z DDV

Ogrlica z lesenim obeskom: obesek ima tradicionalen motiv belokranjskega vezenja. Narejen je iz lesa in prekrit s steklom. Tudi verižica je narejena iz vrvice in lesenega obeska prekritega s steklom, ker pomeni,  da ne povzroča alergij in ne spreminja barve. Izbirate lahko med dvema barvnima kombinacijama: črn motiv na beli podlagi ali rdeče-moder motiv na beli podlagi.

Pakiran je v lični ročno izdelani škatlici.

Kategorija: Šifra: Ni na voljo Oznaki: Ponudnik:

Opis

Ogrlica z lesenim obeskom in belokranjskim motivom je del belokranjske serije unikatnih izdelkov znamke Rusalka Jewelry. Ogrlica z lesenim obeskom s pridihom etno elegance. Odlična ideja za darilo. Kot vsakodnevni modni dodatek ali kot edinstven spominek na Belo krajino. Lesen obesek z belokranjskim motivom na verižici je vedno popolna izbira za darilo!

Ženska ogrlica z lesenim obeskom sebi nosi spomin na belokranjsko tradicijo. S tradicionalnim motivom belokranjskega vezenja se tudi pokloni tej obrti. V svoje izdelke sta pristno ujeli belokranjski pridih in ljubezen do ljudske umetnosti.

Ker je obesek lesen, pomeni, da ne povzroča alergij in ne spreminja barve. In ker je lesa v beli krajini veliko, je tudi uporaba tega materiala poklin naši bogati naravni dediščini

 

Zakaj lesen obesek za ogrlico:

  • topel na dotik
  • okolju in človeku prijazni materiali
  • nealergen, saj ne vsebuje niklja in ostalih alergenih kovin,
  • ne rjavi in je
  • cenovno ugoden.

 

Vzdrževanje ogrlice z lesenim obeskom je preprosto, saj jih enostavno obrišemo z vlažno krpo. Sam material se težko opraska ali poškoduje. Barva se na svetlobi ne spreminja, rja pa mu ne pride do živega, kot pri cenenih kovisnkih različicah. Ogrlico z lesenim obeskom je enostavno kombinirati s širokim spektrom oblačil. Cena lesenega obeska je tudi izredno ugodna, saj gre za ekološki, naravi prijazen material, ki ga imamo v Sloveniji veliko na voljo. Več lesenih izdelkov lahko najdete tukaj.

 

Lesen nakit nas v različnih oblikah spremlja v vseh obdobjih življenja. Z vsakodnevno izbiro kosov nakita izražamo svoj prepoznavni stil, svoj značaj in okus. Nakit ljudem, s katerimi se srečujemo, govori našo zgodbo in pomaga ustvarjati prvi vtis. Izberite ogrlico z lesenim obeskom in belokranjskim motivom iz kolekcije Rusalka Jewelry. Z njo boste zagotovo pokazali svoje globoko spoštovanje do slovenske tradicije, drznost, elegantnost in močan značaj. Slovenski oblikovalki želita, da s tem dodatkom poudarite svoje naravne atribute in svoj značaj.

Dodatne informacije

Teža 0,029 kg
Dimenzije 7,5 × 4 × 9 cm
Vzorec

,

Vrvica

Bež, Temno siva

Morda vam bo prav tako všeč…