Prstan z belokranjskim motivom | Rusalka
17,00  z DDV

Prstan z belokranjskim motivom | Rusalka

17,00  z DDV

Prstan iz kirurškega jekla je prekrit s steklom in ima tradicionalen motiv belokranjskega vezenja. Ima nastavljivo velikost. Izbirate lahko med dvema barvnima kombinacijama: Črn motiv na beli podlagi ali rdeče moder motiv na beli podlagi.

Pakiran je v lični in ročno izdelani škatlici.

Kategorija: Šifra: Ni na voljo Oznaka: Ponudnik:

Opis

Prstan iz kirurškega jekla s steklom in belokranjskim motivom je del belokranjske serije unikatnih izdelkov znamke Rusalka Jewelry. Prstan s pridihom etno elegance. Odlična ideja za darilo. Zase ali za druge. Kot vsakodnevni modni dodatek ali kot edinstven spominek na Belo krajino. 

 

To ni še eden izmed prstanov iz kirurškega jekla. V sebi nosi zgodbo na belokranjsko tradicijo. S tradicionalnim motivom belokranjskega vezenja se tudi pokloni tej obrti. V svoje izdelke sta pristno ujeli belokranjski pridih in ljubezen do ljudske umetnosti.

Ker je narejen iz kirurškega jekla in prekrit s steklom, pomeni, da ne povzroča alergij in ne spreminja barve. Velikost prstana je nastavljiva. Ustvarjen je iz materiala, ki je izredno udoben za vsakodnevno nošenje in ima odličnost lastnost – hipoalergeničnost. To pomeni, da je primeren tudi za tiste, ki imajo alergije na srebro. Ne potemni, ne rjavi in je zelo prijazen koži.

 

Zakaj sva se odločili za nakit iz kirurškega jekla:

 

– nikoli ne spremeni barve,

– je nealergen, saj ne vsebuje niklja in ostalih alergenih kovin,

– izredno odporen na praske in ostale negativne vplive,

– nikoli ne rjavi, zato lahko nosite nakit tudi v vlažnih prostorih ter je

– cenovno dostopen.

 

Vzdrževanje prstanov iz kirurškega jekla je nadvse enostavno, saj jih enostavno obrišemo z vlažno krpo. Sam material je trši od srebra in se težko opraska ali poškoduje. Barva se na svetlobi ne spreminja, rja pa mu ne pride do živega. Prstani iz kirurškega jekla se ujemajo z vsemi barvami in materiali, kar pomeni, da ga je enostavno kombinirati. Cena teh prstanov pa je izredno ugodna, saj gre za material, ki je zlitina 150 visokokvalitetnih kovin. Le-te uporabljajo med drugim tudi v kirurgiji. 

Nakit nas v različnih oblikah spremlja v vseh obdobjih življenja. Z vsakodnevno izbiro kosov nakita izražamo svoj prepoznavni stil, svoj značaj in okus. Nakit ljudem, s katerimi se srečujemo, govori našo zgodbo in pomaga ustvarjati prvi vtis. Z nakitom iz kolekcije Rusalka Jewelry boste zagotovo pokazali svoje globoko spoštovanje do slovenske tradicije, drznost, elegantnost in močan značaj. Slovenski oblikovalki želita, da se s tem dodatkom počutite posebne, kar že tako ali tako ste.

Dodatne informacije

Teža 0,015 kg
Dimenzije 5,6 × 4 × 5,6 cm
Vzorec

,

Morda vam bo prav tako všeč…