Metliška črnina PTP | Vinarstvo Jakljevič
3,50  Dodaj v košarico

Metliška črnina PTP | Vinarstvo Jakljevič

3,50 

Metliška črnina PTP Vinarstva Jakljevič je zvrst petih rdečih sort žlahtne vinske trte in je simbol Bele krajine.
Največji delež v vinu predstavljata modra frankinja, ki vinu daje bogato telo in žametna črnina, ki vinu daje svežino in pitnost.
Za vino je značilno da ima vijolično, rubinasto barvo. Aroma vas bo spominjala na gozdne sadeže in po drobnem jagodičevju, jagodah, malinah, itd.

Vino je eno leto zorelo v hrastovem sodu, zato se čutijo prijetni tanini.
Vino je suho z 12 vol. % alkohola.

Postrežemo ga ob jagenjčku, temnem mesu ali suhomesnatimi izdelki.

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Skupaj:

Opomba: izdelek se prodaja samo v količinskem pakiranju (min. št. kosov = 3).

Kategoriji: , Šifra: VJ-001 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Zvrst petih rdečih sort žlahtne vinske trte in je simbol Bele krajine. Največji delež v vinu predstavljata modra frankinja, ki vinu daje bogato telo in žametna črnina, ki vinu daje svežino in pitnost. Vino je vijolično, rubinaste barve, z aromatiko po gozdnih sadežih, drobnem jagodičevju, jagodah, malinah, itd. Vino je eno leto zorelo v hrastovem sodu, zato se čutijo prijetni tanini. Vino je suho z 12 vol. % alkohola. Postrežemo ga ob jagenjčku, temnem mesu ali suhomesnatimi izdelki.

Dodatne informacije

Sorta / Zvrst

Rdeče, Metliška črnina

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.