Knjiga o drožeh: D(r)oživete sladkarije by PolaBekeraj
29,90  Dodaj v košarico

Knjiga o drožeh: D(r)oživete sladkarije by PolaBekeraj

29,90 

Edinstvena knjiga o drožeh, v kateri je prvič na svetu zajeta kulinarika o sladki peki z drožmi. Zagotovo ste že iskali okusne recepte za pripravo s sladkimi drožmi, ne? Preizkušeni recepti mojstrice sladkih droži Polone Klančnik ponujajo bogat seznam slastnih sladkarij z drožmi – za uživanje (skoraj) brez slabe vesti.

Manj kot 5 kosov na zalogi.

Kategoriji: , Šifra: PB-001 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Knjiga o drožeh D(r)oživete sladkarije

Knjiga o drožeh D(r)oživete sladkarije je plod avtorice Polone Klančnik, izjemne mojstrice peke z drožmi, ki pa je korošica. Zakaj smo jo torej uvrstili na ekskluzivni seznam spletne trgovine Belokranjski izdelki? Polona se je namreč že pred leti preselila iz svoje ljube Koroške v Belo krajino. Razlog? Ljubezen, kakopak. Knjiga o drožeh D(r)oživete sladakrije je tako nastajala na sončni strani Gorjancev in tukaj tudi dozorela.

In ne le to. Avtorica knjige o drožeh D(roživete) sladkarije ima v Semiču tudi svojo pekarno, ki jo je z ekipo poimenovala Klinika za droži, zraven pa še prijeten atelje, kjer prireja različne delavnice vsega kar je povezano z kulinariko, zdravjem in lepoto. Ko se ji je pridružila prijateljica Simona, sta počasi začeli graditi vse, kar lahko danes vidite, kupite, otipate in okusite.

Knjiga o drožeh D(r)oživete sladkarije je posebna tudi zato, ker je v prav vseh receptih odvzeta soda bikarbona, pecilni prašek in sladkor. Prvo dvoje je zamenjano z drožmi, zadnje pa z naravnimi sladili.

Tudi mi lahko potrdimo, da so recepti izjemno uporabni tudi, če še nikoli niste delali z drožmi.

Knjiga o drožeh D(r)oživete sladkarije by PolaBekeraj je resnično edinstvena knjiga, ki je ne najdete nikjer na svetu. Avtorica poudarja, da boste v njeni knjigi našli številne nasvete in napotke za peko z drožmi, tiste prave “trike”, obrazložitev zakaj se ne rabite mučiti s sladkim drožnim nastavkom. Knjiga o drožeh D(r)oživete sladkarije pa ponuja tudi napotke za vse tiste, ki se z drožmi šele spogledujete, razloge, zakaj peči z drožmi in predstavitev vseh prednosti peke z drožmi.

“Knjigo držim v svojih rokah in ne morem vam opisati tega krasnega občutka. Ko jo boste listali, boste videli, da to ni klasična kuharica. Je knjiga o peki, družini, prijateljih in vsemu lepemu v življenju. Naročite si svojo še danes in mi dovolite, da skupaj stopimo par kilogramov čokolade doma v vaši kuhinji.” – Polona Klančnik

Sladke droži za popolno uživanje

Sladke droži so naslednja stopnička, ko že osvojite klasične droži za peko kruha. Res je nekaj posebnega, ko zmešaš vodo z moko in si ustvariš svoje droži. Vsi, ki že ustvarjate z drožmi veste o čem pišemo. Z njimi lahko ustvarimo res slastne pekovske izdelke bogate okusa. Kulinarični drožasti grižljaji pa so lahko slani ali sladki.

Sladke droži sestavlja divji kvas, združba mlečnokislinskih bakterij in kvasovk iz naravnega okolja, s katerimi pripravljamo kvašeno testo. Ker se v pripravi z drožmi moka dalj časa fermentira, je hrana lažje prebavljiva in ne povzroča hitrih dvigov sladkorja v krvi; na črevesno sluznico blagodejno vpliva tudi mlečna kislina, ki nastane pri presnovi mlečnokislinskih bakterij.

Dober tek in naj droži!

Edinstvena knjiga o drožeh v sladicah avtorice Polonce Klančnik – Pola.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)