EKOLOŠKI CVETLIČNI MED | ČEBELRARSTVO PAVLIN | 900g
12,00  z DDV Dodaj v košarico

EKOLOŠKI CVETLIČNI MED | ČEBELRARSTVO PAVLIN | 900g

12,00  z DDV

Ekološki Cvetlični med

900 g

Čebelarstvo Pavlin

Kategorije: , , Šifra: CEB-PA-002 Oznaka:

Opis

Družinsko čebelarstvo Pavlin je uveljavljeno ime na področju medu in medenih izdelkov. S čebelarjenjem se ukvarjajo že več kot 50 let, imajo bogate izkušnje, naši izdelki pa so bili vedno znani kot zelo kakovostni.

Družinsko čebelarstvo Pavlin se poleg dolgoletne tradicije ponaša s številnimi priznanji in medaljami. Mirko Pavlin je član komisije za blagovno znamko in član komisije za odlikovanja in nagrade pri Čebelarski zvezi Slovenije. Bojan Pavlin je leta 2000 postal pooblaščeni preglednik medu, usposobljen je za vzrejo matic in skrbi za 230 panjev čebel.

 

Njihov med ima nalepko Slovenski med kontrolirane kakovosti in Biodar, smo pa tudi v postopku pridobivanja HACCP in DEMETER.

 

Vsak kozarček medu je pridelan z ljubeznijo, posebej za vas. V njem boste našli svoj košček zdravja in narave, iz čudovitega, neokrnjenega okolja Bele Krajine. Naša pestra ponudba sestoji samo iz 100% naravnih izdelkov. Poleg različnih vrst medu vam nudimo še domačo medico, propolis, razne mešanice, sveče iz naravnega voska…

Dodatne informacije

Teža 1 kg