Beer'o'kranjec, 0.5L, cream ale, svetlo pivo | Pivovarna Vizir
3,00  Dodaj v košarico

Beer’o’kranjec, 0.5L, cream ale, svetlo pivo | Pivovarna Vizir

3,00 

Beer’o’kranjec povezuje belokranjske pivovarje, ki po enaki osnovni recepturi, vsak na svoj način vari pivo pod isto znamko Beer’o’kranjec.

*PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Skupaj:

Opomba: izdelek se prodaja samo v količinskem pakiranju (min. št. kosov = 6).

Kategorija: Šifra: PV-012 Ponudnik:

Opis

Ideja Beer’o’kranjca sloni na že dolgoletni tradiciji vinarstva po Beli krajini in avtohtonemu vinu Belokranjec. Tako Beer’o’kranjec povezuje belokranjske pivovarje, ki po enaki osnovni recepturi, vsak na svoj način vari pivo pod isto znamko Beer’o’kranjec.

A Beer’o’kranjec povezuje in se poigrava tudi z “rivalstvom” med belokranjskimi občinami ali kot se Belokranjci radi med seboj pokličejo -med Prestarji, Šokci in Ruzanci!

Zgodba Beer’o’kranjec gre tako  korak dlje z dodatno podporo/predstavitvijo lokalne turistične destinacije. Na vsaki steklenici piva se skriva  QR koda katero lahko z mobilno napravo poskeniraš in odkriješ, če si izbral/-a “pravo” steklenico svojih korenin.

Prestavljene so vse tri belokranjske občine in starodavni nazivi njenih prebivalcev: Šokec, Ruzanc, Prestar. Tako vam predstavimo del zgodovine, posebnosti občine in njene turistične zanimivosti!

Značilnosti piva Beer’o’kranjec:

  • Volumen: 0,5L
  • Alkoholna stopnja: 4,6%
  • Barva piva: svetla
  • Tip piva: Cream ale
  • Grenkoba piva: 1

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.