Amulet | Lončarstvo Skol
20,00  Dodaj v košarico

Amulet | Lončarstvo Skol

20,00 

AMULET za dom omogoča zaščito za vso družino.

Ščiti pred zavistjo, škodo, požari, tatovi, konflikti …

 

Avtor: Jasmina Skoliber, Lončarstvo Skol

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Belokranjsko

Izdelek je pridobil certifikat Belokranjsko

Preberite več o kolektivni blagovni znamki Bele krajine.

Kategorije: , , Šifra: SKOL-006 Oznaka: Ponudnik:

Opis

AMULET za dom omogoča zaščito za vso družino

Ščiti pred zavistjo, škodo, požari, tatovi, konflikti …

 

Obesimo oziroma postavimo ga v prostor, v katerem se največ zadržujemo, na primer v dnevno sobo, kuhinjo, v prostor, kjer jemo, komuniciramo, vzgajamo otroka, se sproščamo po napornem delovnem dnevu. Pomembno je, da zaščitimo družinsko gnezdo pred vsemi stiskami današnjega sveta. Varuje nas pred negativno energijo, ki jo prinašamo iz službe, šole, trgovine, javnih institucij ali pa slabovoljnih ljudi.

Amulet je iz naravnih materialov; narejen je iz gline, polnjen pa z rastlinami, zato nosi energijo narave
Na amulet so odtisnjeni različni vzorčki poganske simbolike.

 


Oblikovalka o sebi:

“Moje ime je Jasmina Skoliber, živim in delam v Črnomlju. Ljubezen do gline, lončarstva, ne morem reči od kdaj sega, verjetno pa iz otroštva, kot otrok sem se rada igrala z zemljo, peskom, mivko in vodo, takrat so nastajale prve tortice. Prvo srečanje z glino pa je bilo v osnovni šoli, vendar sem na njo potem pozabila. Leta 1992 pa sem spoznala fanta sedaj moža, ki se je takrat ukvarjal z oblikovanjem gline. Tudi sama sem vzela kos gline in ga po svoje oblikovala. Nastajale so različne figurice, skledice, vazice. Tako sem ljubiteljsko začela vrteti kolovrat. Delo z glino me je sproščalo, pomirilo, lahko sem našla stik sama s seboj ali pa s svojimi bližnjimi. Na glino gledam kot na material, ki izraža in daje neko energijo. Tako tudi v svoje izdelke skušam vnesti energijo narave. Leta 2018 sem registrirala ODD.”

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.