ZELIŠČARJEVO PECIVO STARINSKI PANJ POPROVA META | 180 g | Zeliščarska kmetija pod Hrelenom
9,00  Dodaj v košarico

ZELIŠČARJEVO PECIVO STARINSKI PANJ POPROVA META | 180 g | Zeliščarska kmetija pod Hrelenom

9,00 

Sestavine (lokalno poreklo): Med poreklo Bela krajina, pšenična moka kmetija Malerič, poprova meta, domače jajca, maslo, domača slivova marmelada.

Sestavine: Začimbe za medenjake, kakav, sladkor, soda bikarbona, cimet.

Lokalno pridelana zelišča, vključevanje geografske lokacije porekla zelišč.

 

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Belokranjsko

Izdelek je pridobil certifikat Belokranjsko

Preberite več o kolektivni blagovni znamki Bele krajine.

Kategoriji: , Šifra: HREL-002 Oznaki: Ponudnik:

Opis

Igor Foršček je leta 1998 prvič službeno (priprava pitne vode na javnih vodovodih kot podizvajalec za Hidrovod Kočevje in Komunalo Črnomelj) obiskal Poljansko dolino ob Kolpi.
Še isti dan je našel in kasneje tudi kupil opuščeno posestvo pod opuščeno vasjo HRELIN (HRELEN po domače – od tu tudi ime Kmetije).

“Že takrat sem vedel, da bom enkrat tam zeliščar in od 17.4.2019 to tudi uradno sem.”

 

Na naši kmetiji pridelujemo zelišča iz katerih izdelujemo tradicionalne zeliščne in pekovske proizvode.

Gospa Eva pravi: “Kot članica kmetije sem aktivno razmišljala kako povezati zelišča s tradicionalnimi pekovskimi proizvodi.
Naš pekovski izdelek starinski panj vsebuje kvalitetne domače pridelke Bele krajine, oblika panja je pomemben element kulturne dediščine. Starinski panj naj povezuje inovativnost okusa z lepoto tradicije in modrostjo dediščine. “

 

Lokalno pridelana zelišča, lokalna dobaviteljska veriga potrebne sestavine mu zagotavljajo lokalni ponudniki), vključevanje narave in kulturne dediščine.

 

Med poreklo Bela krajina, pšenična moka kmetija Malerič, poprova meta, domače jajca, maslo, domača slivova marmelada.

 

Sestavine: začimbe za medenjake, kakav, sladkor, soda bikarbona, cimet.

.

Dodatne informacije

Količina

15 g, 15 g (steklo), 40 g (steklo), 60 g (steklo)

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.