Vodomec
14,00  Dodaj v košarico

Vodomec

14,00 

V Beli krajini domuje veliko raznolikih ptic, nekatere od njih so na seznamu ogroženih vrst, zato ves čas skrbimo za njihovo ohranjanje.

Med njimi je tudi Vodomec (znanstveno ime Alcedo atthis).

*Cene so enake kot pri ponudniku.

 

Zaloga: Izdelek je na zalogi.
Več informacij na info@belokranjski-izdelki.si
ali na telefon 040 398 528

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Kategoriji: , Šifra: BIBI-009 Oznaka: Ponudnik:

Opis

V Beli krajini domuje veliko raznolikih ptic, nekatere od njih so  na seznamu ogroženih vrst, zato ves čas skrbimo za njihovo ohranjanje.

Med njimi je tudi Vodomec (znanstveno ime Alcedo atthis). Vodomec je živopisana ptica, ki je svoj dom našla tudi v Beli krajini. Kot je marsikoga želja, je vodomec življenje prilagodil počasnim in čistim rekam ter potočkom Bele krajine.

  • Ptič Vodomec je izdelan iz 100% naravne ovčje volne
  • Izdelek ni igrača

 

Medeni butik Bibi

Bernarda Kump je Belokranjka, ki se je z rokodelstvom začela ukvarjati leta 2013. Potem, ko je izgubila zaposlitev so se v njej prebudile številni talenti, želje, že pozabljena znanja, ki jih je osvojila v otroštvu in mladosti.

Ker je tudi čebelarka, najraje ustvarja z medom in medenimi produkti, peče medenjake, izdeluje naravna medena mila ter sveče. Rada ustvarja po tradicionalnih metodah ter z za Belo krajino tradicionalnimi naravnimi materiali kot so volna, lan, ličkanje in les. Za svoje izdelke je prejela že veliko pozitivnih mnenj Obrtne zbornice in je prejemnica kar nekaj certifikatov Art&Craft.
Rokodelci.si

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.