Vodomec
14,00  z DDV Dodaj v košarico

Vodomec

14,00  z DDV

V Beli krajini domuje veliko raznolikih ptic, nekatere od njih so na seznamu ogroženih vrst, zato ves čas skrbimo za njihovo ohranjanje.

Med njimi je tudi Vodomec (znanstveno ime Alcedo atthis).

*Cene so enake kot pri ponudniku.

 

Zaloga: Izdelek je na zalogi.
Več informacij na info@belokranjski-izdelki.si
ali na telefon 040 398 528

Kategoriji: , Šifra: BIBI-009 Oznaka: Ponudnik:

Opis

V Beli krajini domuje veliko raznolikih ptic, nekatere od njih so  na seznamu ogroženih vrst, zato ves čas skrbimo za njihovo ohranjanje.

Med njimi je tudi Vodomec (znanstveno ime Alcedo atthis). Vodomec je živopisana ptica, ki je svoj dom našla tudi v Beli krajini. Kot je marsikoga želja, je vodomec življenje prilagodil počasnim in čistim rekam ter potočkom Bele krajine.

  • Ptič Vodomec je izdelan iz 100% naravne ovčje volne
  • Izdelek ni igrača

 

Medeni butik Bibi

Bernarda Kump je Belokranjka, ki se je z rokodelstvom začela ukvarjati leta 2013. Potem, ko je izgubila zaposlitev so se v njej prebudile številni talenti, želje, že pozabljena znanja, ki jih je osvojila v otroštvu in mladosti.

Ker je tudi čebelarka, najraje ustvarja z medom in medenimi produkti, peče medenjake, izdeluje naravna medena mila ter sveče. Rada ustvarja po tradicionalnih metodah ter z za Belo krajino tradicionalnimi naravnimi materiali kot so volna, lan, ličkanje in les. Za svoje izdelke je prejela že veliko pozitivnih mnenj Obrtne zbornice in je prejemnica kar nekaj certifikatov Art&Craft.
Rokodelci.si