Uhani z belokranjskim motivom | Rusalka
12,00 15,00  z DDV

Uhani z belokranjskim motivom | Rusalka

12,00 15,00  z DDV

Uhani imajo tradicionalen motiv belokranjskega vezenja.
Narejeni so iz kirurškega jekla in prekriti s steklom.
Izbirate lahko med dvema barvnima kombinacijama: Črn motiv na beli podlagi ali rdeče moder motiv na beli podlagi.

Velikost uhanov s črnim motivom: 12x12x18mm

 

Pakirani so v lični ročno izdelani škatlici.

Kategorija: Šifra: Ni na voljo Oznaka: Ponudnik:

Opis

Uhani iz nerjavečega jekla s steklom in belokranjskim motivom so del belokranjske serije unikatnih izdelkov znamke Rusalka Jewelry. Uhani s pridihom etno elegance. Odlična ideja za darilo. Kot vsakodnevni modni dodatek ali kot edinstven spominek na Belo krajino. 

Ženski uhani iz nerjavečega jekla v sebi nosijo spomin na belokranjsko tradicijo. S tradicionalnim motivom belokranjskega vezenja se tudi pokloni tej obrti. V svoje izdelke sta pristno ujeli belokranjski pridih in ljubezen do ljudske umetnosti.

Ker so uhani narejeni iz kirurškega jekla in prekriti s steklom, pomeni, da ne povzročajo alergij in ne spreminjajo barve. Ustvarjei so iz nerjavečega materiala, ki je izredno udoben za vsakodnevno nošenje in ima odličnost lastnost – hipoalergeničnost. 

 

Zakaj sva se odločili za nakit iz kirurškega jekla:

– ne spremeni barve,

– nealergen, saj ne vsebuje niklja in ostalih alergenih kovin,

– izredno odporen na praske,

– ne rjavi in je

– cenovno ugoden.

 

Vzdrževanje uhanov iz nerjavečega jekla – kirurškega jekla je nadvse enostavno, saj jih enostavno obrišemo z vlažno krpo. Sam material je trši od srebra in se težko opraska ali poškoduje. Barva se na svetlobi ne spreminja, rja pa mu ne pride do živega. Uhani iz nerjavečega jekla se ujemajo z vsemi barvami in materiali, kar pomeni, da ga je enostavno kombinirati. Cena uhanov iz nerjavečega jekla je tudi izredno ugodna, saj gre za material, ki je zlitina 150 visokokvalitetnih kovin in ga uporabljajo celo v kirurgiji.

Nakit nas v različnih oblikah spremlja v vseh obdobjih življenja. Z vsakodnevno izbiro kosov nakita izražamo svoj prepoznavni stil, svoj značaj in okus. Nakit ljudem, s katerimi se srečujemo, govori našo zgodbo in pomaga ustvarjati prvi vtis. Izberite uhane iz nerjavečega jekla in belokranjskim motivom iz kolekcije Rusalka Jewelry. Z njimi boste zagotovo pokazali svoje globoko spoštovanje do slovenske tradicije, drznost, elegantnost in močan značaj. Slovenski oblikovalki želita, da s tem dodatkom poudarite svoje naravne atribute in svoj značaj.

Dodatne informacije

Teža 0,015 kg
Dimenzije 5,6 × 4 × 5,6 cm
Vzorec

,

Veličina

,

Morda vam bo prav tako všeč…