Sok modre frankinje, 1L | Be.Grape.Juice
5,50  Dodaj v košarico

Sok modre frankinje, 1L | Be.Grape.Juice

5,50 

Po do sedaj zbranih informacijah, je sok, ki ga pridelujejo na kmetiji pri Jurkovih iz Bušinje vasi, edini 100% sok modre frankinje.

Grozdje pridelano in predelano v Beli krajini. | Nizka obremenitev  trt = boljša kvaliteta soka. | Manjše število trt kot v nasadu kot v intenzivnih nasadih.

Izdelek na zalogi pri ponudniku.

Belokranjsko

Izdelek je pridobil certifikat Belokranjsko

Preberite več o kolektivni blagovni znamki Bele krajine.

Skupaj:

Opomba: izdelek se prodaja samo v količinskem pakiranju (min. št. kosov = 2).

Kategorije: , , , Šifra: BEJU-002 Oznaka: Ponudnik:

Opis

Sok modre frankinje je butični družinski projekt članov kmetije pri Jurkovih iz Bušinje vasi.
Po zasaditvi novega vinograda v letu 2012, so se usmerili v pridelavo/predelavo grozdnega soka izključno iz grozdja sorte modra frankinja.
V tem so videli možnost ponudbe majhne količine unikatnega soka potrošnikom, ki jim je sestava in kvaliteta brezalkoholne pijače na prvem mestu.

Pakiranje: 1L

Sok je pridelan iz grozdja modre frankinje. Veliko pozornosti ser namenja temu, da je grozdje, ki se ga predelav sok povsem zdravo.

Nadalje se veliko skrbi namenja (med samim zorenjem grozdja) na razmerje med sladkorji in kislinami pred trgatvijo. S tem se doseže harmoničnost soka. Kot zadnji korak v predelavi je pozornost usmerjena k hitri in pravilni pasterizaciji, s katero ohranjamo lepo sadno zaokroženost soka.

Po do sedaj zbranih informacijah, je sok, ki ga pridelujejo edini 100% sok modre frankinje.

Spletna trgovina Belokranjski izdelki deluje po principu združevanja ponudbe ponudnikov iz Bele krajine in nastopa kot centralna točka za prodajo prek spleta.

Obrazložitev pojmov statusa zaloge:

  • Izdelek na zalogi pri ponudniku: v trenutku naročila preverimo s ponudnikom aktualno zalogo in hitrost prenosa v naše skladišče od kjer odpremimo paket. Zaradi narave komunikacije s ponudniki lahko traja tudi do 3 delovne dni za pridobitev točnih informacij. Odprema izdelka je opravljena v 1 delovnem dnevu od prejema zaloge od ponudnika v naše skladišče.
  • Izdelek ni na zalogi: niti pri ponudniku, niti v našem skladišču ni zaloge izdelka. Nekatere izdelke s tem statusom je vseeno mogoče naročiti – ponudnik izdelek izdela po naročilu ali najdemo zalogo pri drugem prodajalcu. Odprema izdelka je pogojena s prejetjem v zalogo in lahko traja 14 delovnih dni.
  • Manj kot X / Vsaj X kosov na zalogi: izdelek je na zalogi v našem skladišču. Zaloga se posodobi 3x dnevno. V trenutku naročila stranko obvestimo, kdaj se bo izvršila odprema. Naročila potrjena s plačilom odpremimo še isti delovni dan, če je naročilo preverjeno z naše strani do 16. ure. V nasprotnem primeru obdelamo naročilo prvi naslednji delovni dan.

Paketi z izdelki več ponudnikov

Belokranjski izdelki združujemo ponudbo več ponudnikov na enem mestu. Pri naročilih, kjer so v enem naročilu združeni različni ponudniki, se šteje za rok odpreme tisti, ki je med vsemi izdelki najdaljši.

Naročnik lahko zahteva pošiljanje posameznih izdelkov ločeno, a s tem prevzame nase dodatno breme pošiljanja večih pošiljk – za vsako dodatno pošiljko strošek pošiljanja, ki se obračuna neposredno Pošti Slovenije ob prevzemu paketa, ali po dogovoru z nami – plačilo po predhodni ponudbi, plačilo preko PayPal oz. Stipe plačilne povezave, ipd.

Dostava s Pošto Slovenije

Iz splošnih pogojev Pošte Slovenije za dostavo paketov v prodajnem programu MojPaket so roki prenosa pošiljk določeni:

  • običajno D+1 po oddaji pošiljke;
  • najkasneje v roku D+3 po oddaji pošiljke.

Navedeni roki so informacijske dostave in zanje Pošta Slovenije ne jamči. Zamude, ki so posledica višje sile niso predmet kršenja obveznosti prenosa pošiljke.

Pakete, primerne za predajo v prenos, pripravljamo do najkasnje 16. ure in jih predamo v prenos najkasneje do 18. ure vsak delovni dan. Naročniki so o poteku izvajanja pošte storitve obveščeni preko SMS ali elektronskega sporočila navedenega ob naročilu. Sporočila pošlje Pošta Slovenije.